Vanspor Sivas'ta galibiyeti kaçırdı: 2-2

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor Sivas'ta galibiyeti kaçırdı: 2-2
Abone ol
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Vanspor FK, Sivas Belediyespor deplasmanında 61. dakikaya 2-0 önde girdiği maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Vanmed Spor Servisi - TFF 2. Lİg Kırımızı Grup'ta mücadele eden Vanspor FK, bugün saat 13.00'te Sivas Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.

Maça iyi başlayan Van takımı 15. dakikada Hamza Küçükköylü'nün attığı  golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla   sonuçlandı. 

Maçın ikinci yarıısnda da daha iyi oynayan taraf Vanspor FK oldu. İlk yarıdaki temposunu devam etiren Van takımı 55. dakikada yine Hamza Küçükköylü'nün ayağından kazandığı golle   2-0 öne geçti. 

Sivas Belediyespor takımı ise Vanspor'un ikinci golünden sonra daha atak bir futbol sergiledi ve 61. dakikada Yasin Elmas, 72. dakikada da Doğan Karakuş'un ayağından kazandığı gollerle 2-2'lik eşitliği sağladı. 

5 dakika uzatma verilen maçta başka gol olmayında takımlar sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu arada ligin ikinci yarısında daha derli toplu bir takım görüntüsü veren Vanspor FK, hem playoff potasında kalmaya devam etti  hem de ligin ikinci yarısındaki yenilmezliğini sürdürdü.

Vanspor FK, 5 Mart Cumartesi günü Bayburt GÖİ ile kendi sahasında karşılaşacak.  


Rus ordusu Ukrayna'nın en büyük ikinci şehrine girdiÖnceki Haber

Rus ordusu Ukrayna'nın en büyük ikinci ş...

Van'da eylem ve etkinlikler 15 gün yasakSonraki Haber

Van'da eylem ve etkinlikler 15 gün yasak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar