Vanspor'da huzur sağlandı: Yanlış anlama var!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor'da huzur sağlandı: Yanlış anlama var!
Abone ol
Vanspor Basın Birimi tarafından yapılan açıklamada, son günlerde takımda ve kulüpte yaşanan problemlerin yanlış anlama ve iletişimsizlik nedeniyle ortaya çıktığı ve hepsinin çözüldüğü belirtildi.

Vanmed Spor Servisi - Vanspor Basın Birimi tarafından 22 Şubatta yapılan açıklamada, "Kulübümüzün iç işleyişini bozmaya yönelik hareketlerde bulunarak takım içerisinde gruplaşmaya çalışıp, takım düzenini bozan futbolcularımızdan Haydar Yılmaz, Uğur Adem Gezer ve Barış Sağır yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştır." bilgisi paylaşılmıştı.

Önceki gün de futbolcuların ücretlerini alamadıklarını gerekçe göstererek antrenmanlara çıkmadıkları yönünde haberler sosyal medyaya  yansımıştı.

Teknik direktör Ümit Bozkurt da twitterdan istifa ettiğini açıklamıştı.

Vaspor Basın Birimi tarafından bugün yazılı bir açıklama daha servis edilerek, yaşananların yanlış anlama ve iletişimsizlik sonucu gerçekleştiği, futbolcu ve yönetimle yapılan toplantı sonucu çözüme kavuşturulduğu kaydedildi.

Açıklamada, süresiz kadro dışı bırakılan futbolcularla ilgili kararın geri alındığı, futbolcuların antrenmanlara çıkmama kararından vazgeçtiği, tenkik direktör Ümit Bozkurt'un da yeniden görevine döndüğü ifade edildi. 


Kürdolog Vasilieva hayatını kaybettiÖnceki Haber

Kürdolog Vasilieva hayatını kaybetti

Belediyeden, ‘Yardımlar tarikatlar üzerinden gönderiliyor’ haberine tepki: Yasal haklarımızı kullanacağızSonraki Haber

Belediyeden, ‘Yardımlar tarikatlar üzeri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar