Vanspor FK Olağan Genel Kurulu ertelendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor FK Olağan Genel Kurulu ertelendi
Abone ol
Vanspor FK Olağan Genel Kurulu ertelendi haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Vanspor Futbol Kulübü Olağan Genel Kurulu, gerekli delege çoğunluğu sağlanamadığı için önümüzdeki cumartesi gününe ertelendi.

Vanspor Futbol Kulübü Olağan Genel Kurulu toplantısı, Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda (Van TSO) gerçekleştirildi.

Pandemi kontrolünden ve üst aramasından geçen delegeler, dış kabinde imza işlemlerini tamamladıktan sonra toplantı salonuna geçti. 

İmza işlemlerinden sonra yapılan sayımda, Genel Kurul için gerekli sayıya ulaşılamadığı belirlendi.

1 HAFTA ERTELENDİ

Genel Kurul iç tüzük gereği bir hafta sonrasına ertelendi.
Çoğunluğun sağlanamaması üzerine açıklama yapan mevcut başkan Servet Yenitürk, “Bugün kongremizi yapmak istiyorduk, ancak gerekli çoğunluk sağlanamadığı için 1 hafta sonra, gelecek Cumartesi günü aynı saatte aynı yerde kongremizi çoğunluk aranmaksızın yapacağız” dedi.

‘BİLİNÇLİ YAPILDI’

Kulüp başkanlığı için aday olan Vanlı iş insanı Murat Çevik ise, kongrenin yapılmamış olmasını ‘bilinçli bir iş’ olarak niteledi.
Çevik, “Vanspor üzerinde acayip oyunlar oynanıyor. İstanbul’dan iş adamlarıyla birlikte gelmiştik. Bu bilinçli yapılmış bir iştir, kabul etmiyorum.” diye konuştu. 

‘ADAY DEĞİLİM’

Delegeler dağıldıktan sonra basına ikinci bir açıklama daha yapan Yenitürk, delegelerin pandemi süreci nedeniyle gelmemiş olabileceğini söyledi. 

Aday olmadığını tekrarlayan Yenitürk, “Aday olmadığımı zaten açıklamıştım. Yine olmadığımı belirtiyorum. 346 delegemiz var, bugün salt çoğunluk olan 174 sayısına ulaşamadık. Kongremizi 1 hafta sonra yine aynı saatte, burada yapacağız.” dedi.

Yenitürk, başkan adayı olan Murat Çevik’in kulübün 32 milyon TL olduğu şeklindeki açıklamasını kabul etmediğini de sözlerine ekledi.


SP’den Van Milletvekillerine 5 soruÖnceki Haber

SP’den Van Milletvekillerine 5 soru

İstanbul'da otobüs kazası: 5 ölü, 25 yaralıSonraki Haber

İstanbul'da otobüs kazası: 5 ölü, 25 yar...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar