SP’den Van Milletvekillerine 5 soru

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SP’den Van Milletvekillerine 5 soru
Abone ol
SP’den Van Milletvekillerine 5 soru haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanlığı tarafından yapılan basın açıklamasında, AK Parti ve HDP’li Van Milletvekillerine Van’ın gündemi ile ilgili 5 soru soruldu.

Açıklama, partinin Büyükşehir İş Merkezi’ndeki il binasında yapıldı.  Açıklamayı ise, İl Başkanı Özay İlhan okudu.

Her Cumartesi günü Van’ın gündemiyle ilgili rutin olarak yaptıkları basın açıklamalarını pandemi nedeniyle bir süredir ertelediklerini ancak yeniden her hafta yapacaklarını belirten İlhan, “Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Van’ımızın her türlü sorun ve sıkıntılarını sormaya, sorgulamaya, çözüm önerilerimizi sunmaya devam edeceğiz.” dedi. 

Bu hafta Van milletvekillerine sorularının olduğunu belirten İlhan, şu soruları sordu:

“Bu hafta Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak Van Milletvekillerine sorularımızı yönelteceğiz. İlk dört sorumuz AK Parti Milletvekillerine olacak.

1-40 gün önce Van Gölünde batan tekneyle birlikte ilimiz gündemini yeniden meşgul eden göçmen sorununa kalıcı çözüm bulunması adına hangi çalışmaları yaptınız?
2-Dünyamız, ülkemiz ve ilimiz gündemini meşgul eden Coronavirüs Pandemisi nedeniyle birçok işyeri kapandı, birçok kişi işsiz kaldı. Hali hazırda işsizliğin Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğu ilimizde işsizlik sorununun çözülmesi adına bugüne kadar hangi adımları attınız?
3-İlimizde yine son zamanlarda Van Kent Müzesi yapılacak diye toplantılar, reklamlar yapıldı, her nedense bir anda projeden vazgeçildi, böyle bir projeden Van Milletvekilleri olarak haberdar mısınız? Van Kent Müzesi Projesinin hayata geçirilmesi için bir çalışmanız olacak mı?
4-AK Parti Van Milletvekilleri olarak sizlerin tek görevi resmi gazetede yayınlanan Van’la ilgili bilgileri bir gün sonra sosyal medya hesaplarınızdan paylaşmak mı?
5'nci sorumuz da HDP Van milletvekillerine olacak. Bugüne kadar Van’ın hangi sorunlarıyla ilgilendiniz? Cumhuriyet Caddesine çıksak 10 kişiye HDP Van Milletvekillerinin isimlerini sorsak kaç vatandaşımız bilir?
Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak sorularımızın biran evvel Van Milletvekilleri tarafından cevaplanmasını talep ediyoruz.”


İşte Van Gölü'nün sırları (VİDEO)Önceki Haber

İşte Van Gölü'nün sırları (VİDEO)

Vanspor FK Olağan Genel Kurulu ertelendiSonraki Haber

Vanspor FK Olağan Genel Kurulu ertelendi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar