Oryantal Didem Kınalı: e-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım ama geri dönmediler

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Oryantal Didem Kınalı: e-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım ama geri dönmediler
Abone ol
Ünlü oryantal Didem Kınalı, pandemi nedeniyle zor günler geçirdiğini belirterek, "Bir yıldır çalışmamama rağmen 20 bin TL'lik vergi ödemem istendi. Çalışmadan nasıl ödeyeceğim?" dedi.

Haber Merkezi - Salgın döneminde iş yapamadığını anlatan Kınalı, "Bir yıldır para kazanamıyorum. e-Devlet üzerinden evimin kirası ve faturalarımın ödenmesi için başvuru yaptım ama geri dönmediler. Sağ olsun menajerim Haluk Şentürk bana yardım etti" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz yıl açtığı dans okulunu pandemi nedeniyle kapatmak zorunda kaldığını ifade eden Didem Kınalı, "Zor durumdayım. Hiç gelirim yok. Allah sonumuzu hayreylesin" dedi.

"Devletimiz sesimi duyar umarım"

Pandemi sürecinde sanatçıların maddi destek alamadığını söyleyen Kınalı, "Oyuncular, müzisyenler ve dansçılara yardım edilmedi. Devletimiz sesimi duyar umarım. Benim tek işim dans etmek. 1 yıldır çalışmamama rağmen 20 bin TL'lik vergi ödemem istendi. Çalışmadan nasıl ödeyeceğim?" ifadelerini kullandı.

Kaynak:T24


Prof. Dr. Ahmet ÖZER yazdı: KELİMELERİMİN KÜLLERİÖnceki Haber

Prof. Dr. Ahmet ÖZER yazdı: KELİMELERİMİ...

Çin uydusu Maldivler'in yakınlarına düştüSonraki Haber

Çin uydusu Maldivler'in yakınlarına düşt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar