Edremit'te sınav ücretlerini belediye karşılayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Edremit'te sınav ücretlerini belediye karşılayacak
Abone ol
Van Edremit ilçe belediyesi, ilçe sınırları içinde ikamet eden öğrencilerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS), Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) sınav ücretlerini karşılama kararı aldı.

Vanmed (Van) - 17-18 Haziran 2023'de yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için başvurular 8-23 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.  

Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Sürekli Eğitim Merkezi’nde (ESEM) aday öğrencilerle bir araya geldi.

Sınavlarla ilgili olarak öğrencilere her konuda destek olacaklarını ifade eden Say, şunları söyledi:

"Geçtiğimiz yıl Edremit’te ikamet eden bütün öğrencilerimizin YKS ücretlerini karşılamıştık. Bu yıl yine aynı şekilde ödeme gücü olmayan tüm öğrencilerimizin ücretlerini karşılayacağız. İnşallah 20-21-22 Mart’ta ödemeleri yapacağız. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Burada geçtiğimiz yıl 120 öğrencimiz üniversiteli oldu. İnşallah bu yıl bu hedefimizi daha da yükselteceğiz. Aramızda deprem bölgesinden gelen arkadaşlarımız da var. Onlara da tekrar hoş geldiniz diyorum. Derslerinizi lütfen ihmal etmeyin. Bu ortamı bu imkanları sizler daha iyi bölümlere giresiniz diye açtık ve elimizden geleni yapıyoruz. Hiçbirinizin hayallerinizden, hedeflerinizden mahrum kalmasın istemiyoruz. Her şartta siz gençlerimizin yanında olmayı sürdüreceğiz. Sizlere sınavlarınızda başarılar diliyorum. Gayretiniz ve öğrenme azminiz daim olsun. Edremit belediyesi olarak eğitim hayatınızın her aşamasında yanı başınızda olmaya devam edeceğimizi bilmenizi istiyorum” 


HDP: Kılıçdaroğlu, Eş Genel Başkanlarımızı TBMM'de ziyaret edecekÖnceki Haber

HDP: Kılıçdaroğlu, Eş Genel Başkanlarımı...

HDP-Kılıçdaroğlu görüşmesi başladıSonraki Haber

HDP-Kılıçdaroğlu görüşmesi başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar