Yazarımız Diyarbakır kitap fuarında

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yazarımız Diyarbakır kitap fuarında
Abone ol
Diyarbakır Uluslararası Kitap Fuarı, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası ile Eylül Fuarcılık işbirliğinde 16-24 Aralık 2023 tarihleri arasında Mezopotamya Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Vanmed (Diyarbakır) - Fuara, yüzlerce yazarın yanı sıra yazarımız Mülkiye Tekin de katıldı ve kitaplarını okurları için imzaladı.

Fuara ilişkin gözlemlerini dile getiren Tekin, “Her tür yayına ilgi gösteren bir okuyucu kitlesi vardı. Genç, yaşlı, kadın, çocuk her yaş grubundan bir okuyucu kitlesi vardı. Fuarın uzun bir aradan sonra düzenleniyor olması kitaba olan özlemin de tetikçisi olmuştu. Fuara olan ilgi son derece fazlaydı. Gelenler adeta kitaba susamış gibiydi. Bu fuar benim için de apayrı bir deneyim oldu. Belki şimdiye kadar kitaba dair birçok benzer etkinliklere katıldım, ama Diyarbakır fuarı başka bir ön açıcı oldu benim için. Okuma ve yazma hevesimi biraz daha artırdı diyebilirim.” dedi.

Tekin, fuar sürecinde boş kalan zamanlarda Diyarbakır Surları, kiliseleri ve benzeri tarihi yerleri gezme imkanı bulduğunu da kaydetti

 


Roboski Katliamı cenazesine "Görüntü çok güzel" diyen akademisyen meseleyi yanlış anlamış!Önceki Haber

Roboski Katliamı cenazesine "Görüntü çok...

IŞİD operasyonunda 189 şüpheli yakalandıSonraki Haber

IŞİD operasyonunda 189 şüpheli yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar