Vanlı işitme engelliler gözünü kupaya dikti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanlı işitme engelliler gözünü kupaya dikti
Abone ol
Türkiye İşitme Engelliler Voleybol Şampiyonası’nda yer alan Van İşitme Engelliler Spor Kulübü başkanı Aydın Türk, kupayı hedeflediklerini söyledi.

Vanmed (Bursa) - Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu’nun 2023 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye İşitme Engelliler Kadınlar ve Erkekler Voleybol Şampiyonası 11-16 Nisan 2023 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da Çiğiltepe ve Tınaztepe Spor Salonu’nda 11 Nisan’da lig müsabakaları ile başladı. 16 Nisan’da bitecek olan müsabakaların finalleri 15-16 Nisan‘da oynanacak.

Şampiyonaya katılan Van İşitme Engelliler Spor Kulübü çekilen kuralarda A gurubunda yer alan Manavgat, Bursa ve Yozgat İşitme Engelliler takımları ile eşleşti. B Grubu ise Gölcük, Çerkezköy, Çankırı ve İstanbul Aksaray İşitme Engelliler Spor Kulübü takımlarından oluştu.  

İki maçlarını da aldılar

Van İşitme Engelliler Spor Kulübü voleybolcuları Bursa İşitme Engelliler Spor kulübü ve Yozgat İşitme Spor Kulübünü 3-0 yenerek çeyrek finale kaldı.

Van takımı yarın saat 10.00’da oynanacak Manavgat İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü de yenerek lider olarak gruptan çıkmayı hedefliyor.

“Kupayı biz almak istiyoruz”

Finale kalıp şampiyonluğu hedeflediklerini belirten Van İşitme Engeliler Spor Kulübü Başkanı Aydın Türk, 3 milli sporcu sporcunun takımda yer aldığına dikkat çekerek, “Takımımız şampiyonaya sıkı şekilde hazırlandı. Kendimize güveniyoruz. Mutlak kupayı kaldırmak istiyoruz. Kupayı biz almak istiyoruz” dedi.

Kulübün ekonomik olarak zor günler yaşadığını da ifade eden Türk, kurumlardan ve iş insanlarından destek beklediklerini kaydetti.

Haber: Mehmet Güler


'Veterinerinizim' diyen Ümit Özdağ'a Yeşil Sol Parti'den cevap: İtle- Faşistle uğraşacak vaktimiz yokÖnceki Haber

'Veterinerinizim' diyen Ümit Özdağ'a Yeş...

Balıkçı esnafı: Herkes Van Balığı av yasağına uysunSonraki Haber

Balıkçı esnafı: Herkes Van Balığı av yas...

Haber Yorumları

  • kazım gökçül13-04-2023 07:59

    spor bakanlığının bu gençleri kendi bünyeside kadrolu işe alması lazım oğlum hem van hemde milli takımda olmasına rağmen hala işsiz bunun giderilmesi konusunda yetkili mercilerden yardım talep ediyoruz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar