Şırnak'ta uzman çavuş taciz iddiasıyla darp edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şırnak'ta uzman çavuş taciz iddiasıyla darp edildi
Abone ol
Şırnak merkez Dicle Mahallesi'nde dün gece bir uzman çavuş bir kadını taciz ettiği söylentileri üzerine vatandaşlar tarafından darp edildi.

VANMED HABER MERKEZİ - Şırnak Valiliği, kentte bir uzman çavuşun taciz iddiasıyla darp edilmesine ilişkin adli ve idari tahkikat başlatıldığını, olaya karışan 4 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Valilikten yapılan açıklamada, saat 21.30 sıralarında kent merkezindeki Orman kavşağında kamu görevlisi Z.Ç'nin, taciz iddiasıyla kalabalık bir grup tarafından darbedildiği ve olayla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Valilik açıklaması şöyle:

"Bugün saat 21.30 sıralarında İlimiz merkezindeki Orman Kavşağı'nda Z.Ç. adlı kamu görevlisi, taciz iddiasıyla kalabalık bir grubun saldırısı sonucu darp edilmiştir. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından hastaneye sevk edilen Z.Ç hastanede tedavi altına alınmıştır. Konuyla ilgili adli ve idari tahkikat başlatılmış olup, olaya karışan 4 şüpheli gözaltına alınmıştır. Konu Valiliğimizce hassasiyetle ve yakından takip edilmektedir."

(Foto: Sosyal medya)


Anket: Sandığa gitmeyen seçmen oy verseydi kimi tercih ederdi?Önceki Haber

Anket: Sandığa gitmeyen seçmen oy versey...

Atalarımızın köpekten önceki sadık dostu, soyu tükenmiş bir tilki türü olabilirSonraki Haber

Atalarımızın köpekten önceki sadık dostu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar