Hemşire, koronavirüs nedeniyle görme duyusunu kaybetti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Hemşire, koronavirüs nedeniyle görme duyusunu kaybetti
Abone ol
25 yaşında hiçbir kronik hastalığı olmayan Kübra Aslankılıç isimli genç hemşire hastanede koronavirüse yakalandı. Aslankılıç virüs nedeniyle görme duyusunu kaybederek bir hafta boyunca hiç bir şey göremedi. Aslankılıç o anları anlattı.

Çalıştığı hastanede koronavirüse yakalanan ve tedavi sürecinde görme duyusunu kaybederek bir hafta boyunca hiç bir şey göremeyen hemşire Kübra Aslankılıç, yaşadıklarını NTV'ye anlattı.

Servisteki 5 kişi Covid'e yakalandı

Aslankılıç yaşadıkları ile ilgili şunları söyledi:

"Biz 6 kişi başlamıştık Covid servisine. Tüm kalp ve damar cerrahisi servisi gönüllü olarak çıkıp Covid servisine başladı. Pandeminin 20'inci gününde 5'imiz Covid'e yakalandık. 5'imiz de hastanede yattık.

'Sabah hiç birşey göremedim'

Hastalığın 5'inci gününde aslında iyileşip değerlerin toparlayıp taburcu olmam gerekirken sabah uyandım hiç bir şey görmüyordum. Görme tamamen kayıp. Sadece bir ışık ve gölge görüyorum. Tabi çok tedirgin oldum. Göremediğimi fark edince ağlamaya başladım. Arkadaşlarım doktorları çağırdı. Acilen radyolojiye indim emar çekildim.

Emarda gözümün arka sağ bendinde bir problem olduğu tespit edildi ilaçlı emar çekildim. Bunun sonrasında ilaca bağlı olarak, bir reaksiyon olarak görmemde bir problem olduğu düşünüldü."


Biden: Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle mağlup edin!Önceki Haber

Biden: Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son yarı finalist Olympique LyonSonraki Haber

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde son yarı final...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar