Gelecek Partisi Van’da ziyaret turu başlattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gelecek Partisi Van’da ziyaret turu başlattı
Abone ol
​​​​​​​Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Van’daki tüm siyasi partileri ziyaret etme kararı aldıklarını söyledi.

Açıklama yapan Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Van 1. Olağan İl Kongresi dolayısıyla davete icabet eden Van’daki siyasi parti il başkanlarına iadeyi ziyarette bulunacaklarını ifade etti.

Kongreye gelmeyen siyasi parti başkanlarını da ziyaret edeceklerini belirten Karabıyık, şu ifadeleri kullandı:

“Kongremize teşrif eden tüm halkımıza tekrar teşekkür ediyoruz. Davetimiz üzerine kongremize katılım sağlayan veya sağlayamayan ilimizdeki tüm siyasi parti il başkanlıklarına iadeyi ziyarette bulunmak amacı ile ilk ziyaretimize, İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet partisi il başkanlıklarına yönetimdeki arkadaşlarımızla başladık. Bundan sonraki günlerde tüm siyasi parti il başkanlıklarından randevu talebinde bulunup, geri dönüşleri nispetinde hiç ayırım yapmaksızın ziyaretlerimize devam edeceğiz.”

Siyasetteki sertleşen dile dikkat çeken Karabıyık, şöyle dedi:

“Bundan sonra İlimizde siyasetin sert dilini biz siyasetçiler yumuşatacağız, biz siyasetçiler biri birimizi düşman değil, sadece siyasi rakip olarak göreceğiz. Bizler Van’daki siyasi partilerin il başkanları olarak, halkımızı kutuplaşmaya ve ayrıştırmaya değil, tamda ihtiyacımız olduğu bu günlerde birleştirici ve yapıcı olmak için örnek bir siyasetçi profili oluşturacağız. Şimdiye kadar ziyaret ettiğimiz İyi Parti, Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisinin kıymetli il başkanları ile yaptığımız değerlendirme sonucunda bundan sonraki ziyaret edeceğimiz siyasi partilerin il başkanlarının da, görüşlerini alıp bütün siyasi partilerin il başkanlarıyla bir toplantı düzenleyip tek gayemizin Van’ımızın  kronikleşmiş sorunlarının çözümü için, bundan böyle ortak hareket etmemiz olacaktır.

İlimiz esnafının, Sanayicisinin, işçisinin, çiftçisinin, memurunun ve her kesimin içinde bulunduğu sıkıntılara hep birlikte çözüm önerilerinde bulunacağız, Van’ın ve Vanlının menfaatleri söz konusu olduğunda ben değil, biz olacağız.”


Azmetti, engel tanımadı, başardı!Önceki Haber

Azmetti, engel tanımadı, başardı!

Türkiye'de Koronavirüsten 68 kişi daha hayatını kaybettiSonraki Haber

Türkiye'de Koronavirüsten 68 kişi daha h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar