Fatih Portakal Fox Tv'deki görevinden ayrıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fatih Portakal Fox Tv'deki görevinden ayrıldı
Abone ol
FOX TV, Fatih Portakal'ın kanaldaki görevinden ayrıldığını doğruladı. Fatih Portakal’da sosyal medya üzerinden FOX TV’nin açıklamasını paylaştı.

 

Dün gece saatlerinde sosyal medyada Fatih Portakal’ın FOX TV'deki görevinden istifa ettiği haberleri ortaya atılmıştı.

Gündeme düşen bu iddianın ardından bugün FOX TV’den yapılan açıklamada Portakal'ın kanaldan ayrıldığı iddiaları doğrulandı.

FOX TV’den yapılan açıklama şöyle:

“2010 yılından beri kanalımızda Fox Ana Haber bülteni sunuculuğu görevini büyük bir başarıyla yürüten ve FOX ekranlarından milyonlara ulaşarak Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olan değerli ekip arkadaşımız Fatih Portakal, görevini bırakma kararı aldığını ve emekli olma isteğini kanal yönetimimize bildirmiştir.

Fatih Portakal görevi süresince FOX'un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karar saygı duymakla birlikte, çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberler takdirle izlenmiştir. Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz.

Doğan Şentürk yönetimindeki FOX haber bugünden sonra da aynı çizgide, etik gazetecilik ilkelerini en ön planda tutarak, doğru ve objektif haber politikasına devam edecektir. Konuyla ilgili yazılı basın, görsel basın ve sosyal medyada yayılan spekülatif ve yanıltıcı yorumlar için tüm kamuoyundan hassasiyet göstermelerini ve yaptığımız bu açıklama dışındaki yorumlara itimat etmemelerini rica ederiz. Saygılarımızla."

Portakal da doğruladı

Sosyal medya hesabı Twitter’dan bir açıklama yapan Fatih Portakal da, kanalın yaptığı açıklamayı paylaşarak “Siz veda ederken,calıştığınız kurumun hakkınızda bu cümleleri kurması her çalışana nasip olmaz” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Milletvekili Çelik'in dokunulmazlığının kaldırlması tavsiye edildiÖnceki Haber

Milletvekili Çelik'in dokunulmazlığının...

18 kişi hayatını kaybetti, 1443 yeni tanı konduSonraki Haber

18 kişi hayatını kaybetti, 1443 yeni tan...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar