Yenitürk: Bu İzsiz’in dördüncü istifasıdır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Yenitürk: Bu İzsiz’in dördüncü istifasıdır
Abone ol
Vanspor FK Yönetim Kurulu üyesi eski kulüp Başkanı Servet Yenitürk, geçen hafta istifa eden kulüp başkanı Seyithan İzsiz’in daha önce 3 kez istifa ettiğini belirterek, “Yani bu son istifa, Seyithan İzsiz'in dördüncü istifasıdır. Bunları tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum" dedi.

Vanmed (Van) - Geçtiğimiz Cumartesi günü oynanan Vanspor-Sarıyer maçının ardından istifa eden Vanspor FK Başkanı Seyithan İzsiz, önceki kulüp başkan Servet Yenitürk ve bazı yöneticileri hedef alan açıklamalar yapmıştı.

İzsiz'in açıklamaları üzerine, Yenitürk de Rua World Otel'de açıklamalarda bulundu.
 

İstifa eden Seyithan İzsiz'in yaptığı açıklamaların kendisini üzdüğünü belirten Yenitürk, şunları söyledi:

"Vanspor'un gömleği Seyithan İzsiz'e büyük geldi. Göreve geldiğinin onuncu günü sıkıntılar başladı. Hoca ile tartışmalar, sporculara tavır ve davranışları, kendisini uyarmamız sonrası bir kez istifasını sundu, geri çekti. Daha sonra bir iki kez daha istifa etti. Yani bu son istifa, Seyithan İzsiz'in dördüncü istifasıdır. Bunları tüm kamuoyunun bilmesini istiyorum"

İzsiz’in transferleri de engellediğini belirten Yenitürk, Vanspor şampiyon olmasın diye çabaladığını iddia etti.

Misafir harcamalarının kulübe yazıldığını ifade eden Yenitürk, "Ben otellerden bunların dekontlarını aldım. Dışarıdan gelen tüm misafirlerin yeme, içme ve konaklama masraflarını Vanspor'a mal etmiş. Kurumsallık bu mudur? İşte bu sıkıntılardan dolayı tüm yöneticiler rahatsız oldu" diye konuştu.

Haber: Adil HARMANCI


Mazlum Abdi, görevden mi alındı?Önceki Haber

Mazlum Abdi, görevden mi alındı?

Van'da evlere "ruhsatsız silah" baskınıSonraki Haber

Van'da evlere "ruhsatsız silah" baskını

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar