Vanspor’da yönetim krizi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor’da yönetim krizi
Abone ol
Vanspor FK Başkanı Seyithan İzsiz’in istifa etmesiyle başlayan karşılıklı tartışmalar sürüyor. Basın toplantısı düzenleyen ve bir süre önce istifa eden Vanspor Futbol Şube Sorumlusu Oktay Okay, İzsiz’in kendisi hakkında yanlış beyanlarda bulunduğunu söyledi.

Vanmed Spor Servisi - 2021-2022 sezonu başında yönetim oluşturulamadığı için uzun süre kongre yapamayan Vanspor FK, şimdi de yönetim içi krizle gündemde.

Kulübün Futbol Şube Sorumlusu Oktay Okay, bir süre önce kulüpten istifa ederken, geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz, kulüpte yer alan bazı isimler hakkında suçlamalarda bulunarak istifa etti.

 

OKAY’DAN TEPKİ GELDİ

 

Daha önce kulüpten istifa eden Futbol Şube Sorumlusu Oktay Okay, Elitte World Otel’de düzenlediği basın toplantısında İzsiz’in kendisini hedef aldığını belirterek, suçlamaları kabul etmediğini söyledi.

İzsiz’in istifa etme şeklini eleştiren Okay, “Ben de istifa ettim, ama kulüp zarar görmesin diye buna gerek duymadım, Seyithan İzsiz de sessiz bir şekilde istifa edebilirdi. Ama o bunu tercih etmedi.” dedi. 

 

TAKIMIN PERFORMANSI

 

Takımın performansının Kahramanmaraş maçından itibaren düştüğünü belirten Okay, bunu da futbolculara olan yanlış yaklaşıma ve yanlış hitabette bağladı.

Büyük bir koordinasyon problemi yaşadıklarını ifade eden Okay, kulüpte daha çok futbol ile ilişkisi olan koordinatörlere ihtiyaç olduğunu, bu problemin bir an önce çözülmesi gerektiğini ifade etti.

Okay, İzsiz’in yönetimden ayrılmasıyla birlikte tekrar kulübe dönebileceğini de kaydetti.

 

YENİTÜRK DE AÇIKLAMA YAPACAK

 

Bu arada kulüp yöneticilerinden eski kulüp başkanı Servet Yenitürk de bugün açıklama yapacağını açıkladı.

Haber: Adil HARMANCI


Van Valiliği, güvenlik gerekçesiyle yolların kapatılmadığını bildirdiÖnceki Haber

Van Valiliği, güvenlik gerekçesiyle yoll...

Üç Kuruş dizisine damga vuran sahne: Romanlara olan ön yargıya dikkat çekildiSonraki Haber

Üç Kuruş dizisine damga vuran sahne: Rom...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar