Vanspor FK yeni Başkanı Mehmet Avcı: 'Geriye değil, önümüze bakacağız'

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor FK yeni Başkanı Mehmet Avcı: 'Geriye değil, önümüze bakacağız'
Abone ol
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Van Spor FK'de geçtiğimiz günlerde Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz ve Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay'ın istifa etmesinin ardından bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri yeni görev dağılımını yaptı. Kulüp Başkanlığı görevine Mehmet Avcı'nın getirildiği belirtilirken, yönetim listesinde yer alanların da görev tanımları yapıldı.

Vanmed (Van) - Kulüp Başkanı olarak ilk açıklamasını yapan Mehmet Avcı, “Van Spor çok önemli bir lokomotiftir. Van Spor'un olumsuzluklarla gündeme gelmesinden dolayı tüm kamuoyundan özür diliyoruz. Geriye değil, önümüze bakacağız. Bundan sonra yapacaklarımızla tüm taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Van Spor bir sorumluluk yeridir. Yönetimde yer alan tüm arkadaşlarımızla sorumluluğumuzun gereğini yerine getirerek hareket edeceğiz. Bundan sonra Van Spor birleştirici bir güç olarak yoluna devam edecek. Bu minvalde tüm kamuoyuna, sivil toplum örgütlerine, kurum kuluşlara Van Spor'a sahip çıkmaları çağrısı yapıyorum” dedi.

 

VAN SPOR'DA GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Silahtaroğlu Van Spor FK'de Kulüp Başkanı Seyithan İzsiz ve Futbol Şube Sorumlusu Oktay Ukay'ın istifalarının ardından bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, yeni görev dağılımını yaptı. Kulüp Başkanlığına Mehmet Avcı getirilirken, Futbol Şube Sorumluluğu ve Sportif Direktörlük görevine de, Van Spor'un 1. Lig'de formasını terleten Erkan Avseren getirildi.
Van Spor FK'de yeni görev dağılımı şu şekilde açıklandı; “İkinci Başkan: Levent Cankurtaran, As Başkan: Akın Dinçer, Genel Sekreter: Av. Serdar Kartal, İşbirliği ve Sponsorluklardan Sorumlu: Adnan Bayram, İdari İşler: Türkmen (Dikmen) Kaya, Kamu Kurumları ile İlişkiler: Veysel Ürüm, Hukuki İşler: Av. Orhan Yıldırım, Üye ve Paydaş Etkileşimi: Osman Halitoğlu, Medya ve Tanıtım: Çetiner Çetin, Ar-Ge: Yasin Ertürk, STK’larla İlişkiler: İsmail Ayaz, Tesisler ve Altyapı Sorumlusu: Özcan Kara, Taraftarlar ve Stad Sorumlusu: Yavuz Kuşan, Farklı Branşlardan Sorumlu: Mehmet Can Yağar, Türkiye Futbol Federasyonu Temsilcisi: Müjdat Çelik, Ulaşım ve Deplasman Organizasyonu: Nurullah Abukan, Ankara Temsilcisi: Özgür İreç İlhan, Başkan Basın Danışmanı: Yunus Emre Aykaç, Kulüp Avukatı: Emrah Borazan.”

 

“VAN SPOR'UN FAYDASINA OLMAYAN KONULARLA GÜNDEME GELİNDİ”
Yaklaşık 10 gündür Van Spor'un faydasına olmayan konularla gündeme gelindiğini hatırlatan Başkan Mehmet Avcı, “Bunun için özür diliyoruz. Van'da bir talep oluştu ve bizler de önemli bir fedakarlık yaparak, bir arada hareket ederek, vefa grubunu oluşturarak yola çıktık ve yönetimi devraldık. Van Spor'un zaten çok güllük gülistanlık bir durumda olmadığını biliyorduk. Problemlerin olduğunu görüyorduk. Vefa Grubunda yer alan her bir arkadaşımız bu problemlerin farkında olarak görev aldı ve söz konusu problemlerle uğraşacağını biliyordu...” dedi.

 

“ŞAMPİYONLUK VAADİYLE YOLA ÇIKMADIK”
Gerçekçi davrandıklarını ve hiçbir zaman bu sezon şampiyonluk vaadiyle yola çıktıklarını söyemediklerini vurgulayan Van Spor FK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı, “Şampiyonluk amacıyla yola çıktığımızı söylemedik. En başından beri, ligde kalabilecek şekilde aksiyon alacağımızı dile getirmiştik. Taraftarlar, yönetim, kulüp güzel bir sinerji oluşturunca ilk 8 haftalık sürecin ardından liderliğe kadar yükseldik. Geçtiğimiz süreç içerisinde, takımımızın iyi yerlere gelebilmesi için ciddi bir efor sarfettik, çok çabaladık. Bundan sonrası için de takımımızın en iyi yere gelebilmesi adına elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

 

“VAN SPOR, BU KENTİN ORTAK HEYECANIDIR”
Van Spor'un kentin ortak değeri, ortak heyecanı olduğuna vurgu yapan Kulüp Başkanı Avcı, “Bu heyecanın farkında olduğumuz için yola çıktık. Sonradan istifa kararı alan arkadaşlarımız oldu. Bu istifa kararları bireysel kararlardır. Hem Seyithan İzsiz beyin hem de Oktay Ukay beyin takıma ciddi katkıları olmuştur. Her iki isme de, takıma katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

“GERİYE BAKMAYACAĞIZ”
Bugüne kadar olanların olduğunu ancak geriye bakarak zaman kaybetmeyeceklerini söyleyen Avcı; “Vizyoner, doğru bir perspektifle yolumuza devam etmek zorundayız. Geriye bakarak gidersek yol alamayız. Van Spor bir sorumluluk yeridir ve yönetimde yer alan tüm arkadaşlarımızla bu sorumluluğun gereğini yerine getirerek hareket edeceğiz. Van Spor, ilimiz, bölgemiz için çok önemli bir lokomotif görevi görecek önemli bir yapı, önemli bir güçtür. Bundan sonra geriye bakarak değil, yapacaklarımızla hem taraftarlarımızı hem tüm hemşehrilerimizi mutlu etmek istiyoruz. Van Spor, birleştirici bir güç olarak yoluna devam edecek. Kendi içimizdeki birlik beraberliği taraftarlarımızla, hemşehrilerimizle bütünleştirerek devam ettireceğiz. Ayrıştırıcı bir dil olmayacak. Van Spor'un menfaati için herkesi işin içine dahil edeceğiz...” dedi.

 

DESTEK ÇAĞRISI
Van Spor FK Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Avcı, takıma destek çağrısında da bulunarak şunları söyledi; “Tüm STK, kamu kurum ve kuruluşları, odalar, dernekler, her kesimi Van Spor'u desteklemeye davet ediyorum. Sadece maddi olarak değil, manevi anlamda da herkesin Van Spor için yapacağı çok şey vardır mutlaka. Yeniden iyi bir sinerji oluşturmak için tüm kamuoyuna çağrıda bulunuyorum.”

 

“HEP ŞEFFAF OLACAĞIZ”
Sorulan bir soru üzerine cevap veren Avcı, kulüpte bir otorite problemi olduğunu düşündüklerini belirterek, “Bu otorite problemini çözmek için radikal kararlar almaktan geri durmayacağız. Futbol Şube Sorumluluğu ve Sportif Direktörlük görevine getirilen Erkan Avseren hocamızın hazırlayacağı raporlar doğrultusunda da kararlar alacağız. Kamuoyunun karşısına hep şeffaf şekilde çıkacağız. Öncesinde net bir şekilde durum tespiti yapıp, ondan sonra adımlar atmayı planlıyoruz.”
Avcı, son olarak, futbolculara yapılacak ödemeler için kendileri ile 3 taksit şeklinde bir anlaşmanın yapıldığını, buna göre 1. taksitlerin ödendiğini, 2. taksitlerin ödenme sürecinde olunduğunu, en kısa zamanda bunu da ödeyeceklerini sözlerine ekledi. 
 

Kaynak:Prestij Gazetesi


"Van'da Arvas Saltanatı" tartışmasıÖnceki Haber

"Van'da Arvas Saltanatı" tartışması

Altın fiyatlarında zirve: Gram 610'u, çeyrek 1000 TL'yi aştıSonraki Haber

Altın fiyatlarında zirve: Gram 610'u, çe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar