Vanspor 10 oyuncusuyla sözleşme yeniledi, 3 de transfer gerçekleştirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor 10 oyuncusuyla sözleşme yeniledi, 3 de transfer gerçekleştirdi
Abone ol
TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele edecek olan Vanspor FK, iç transferde 10 futbolcusuyla sözleşme yenilerken, 3 de yeni oyuncu transfer etti.

Vanmed Spor Servisi - Geçen yıl yaşadığı inişli çıkışlı performansla ve özellikle sahasında aldığı yenilgilerle 6 hafta üst üste devam ettirdiği liderlik avantajını sürdüremeyen Vanspor FK, play-off oynamayı da averajla kaçırdı.

Vanspor FK, geçen yıl yaşadığı deneyimden olumlu dersler çıkararak, yoluna daha dikkatli ve daha güçlü devam etmek istiyor.

Yaşanan istifalarla önünde bir kongre süreci de bulunan Vanspor FK, halihazırdaki yönetim kadrosuyla transferler, diğer teknik konular ve sezona hazırlık çalışmaları için harekete geçti.

10 oyuncuyla sözleşme yenilendi

Vanspor FK'den yapılan açıklamaya göre, yeni sezon iç transferler çalışmaları kapsamında 10 oyuncuyla sözleşme yeniledi. 

Sözleşme yenilenen oyuncular şunlar:

Emrah Tacir, Uğur Adem Gezer, Barış Sağır, Miraç Acer, Sedat Komi, Onur Tekin, Sabri Can, Hamza Küçükköylü, Uğur Can, Oktay Gürdal

3 oyuncu transfer edildi

Vanspor FK ayrıca, Sivas Belediyespor'dan Mustafa Aydın, Edirnespor'dan Furkan Saki ve Karaköprü Belediyespor'dan İsa Baltacı'nın transferlerini gerçekleştirdi. 


Van TSO Başkan adayı Biner’den ‘güçlü lobi’ önerisiÖnceki Haber

Van TSO Başkan adayı Biner’den ‘güçlü lo...

Demirtaş: PKK’nin Türkiye’ye karşı silahlarını tümden susturmasını, bırakmasını isterimSonraki Haber

Demirtaş: PKK’nin Türkiye’ye karşı silah...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar