Van TSO: İtirazlar karşılıklı değerlendirilerek, varsa yanlıştan dönülmeli

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van TSO: İtirazlar karşılıklı değerlendirilerek, varsa yanlıştan dönülmeli
Abone ol
Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'den Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan'a mazbata verilememesine yönelik tartışmalara ilişkin, "Halkımızın da talep ve beklentilerini demokratik yollarla, sükunet ve sağduyu çerçevesinde ifade etmesi en büyük beklentimizdir." açıklaması yaptı.

VANMED (VAN) - Van TSO açıklamasında, şu görüşlere yer verildi:

"Şehrimizde 31 Mart yerel seçim süreci tamamlanmış, halkımız daha önce seçim kurulları tarafından seçilme yeterliliği ilan edilen adaylar üzerinden tercihini sandıklara yansıtmıştır. 

Gelinen aşamada, hukuki ve demokratik süreçlerin sekteye uğratılmaması, itirazların karşılıklı değerlendirilerek, varsa yanlıştan dönülmesi gerektiğine inanıyoruz. 

Halkımızın da talep ve beklentilerini demokratik yollarla, sükunet ve sağduyu çerçevesinde ifade etmesi en büyük beklentimizdir. 

Önceliğimiz; şehrimizin ortak çıkarı, halkımızın refah ve huzurudur. 

Bu süreçte temennimiz, yargı gözetimi ve denetiminde yapılan yerel seçim sonucunun, hiç bir tartışmaya mahal vermeyecek şekilde, yasalara ve demokratik teamüllere uygunluk çerçevesinde işlerlik kazanmasıdır."

 


Hak-Par'dan 'Abdullah Zeydan' açıklaması: Demokrasi skandalıdırÖnceki Haber

Hak-Par'dan 'Abdullah Zeydan' açıklaması...

SP'den 'Abdullah Zeydan' açıklamasıSonraki Haber

SP'den 'Abdullah Zeydan' açıklaması

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar