Gazeteci Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Gazeteci Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi
Abone ol
Münih'te tedavi gören Şirin Payzın'ın sağlık durumunun iyi olduğu, kısa bir süre sonra Türkiye'ye döneceği öğrenildi.

VANMED HABER MERKEZİ - Televizyon haberciliği ve programcılığının önde gelen isimlerinden gazeteci Şirin Payzın, Almanya'nın Münih kentinde geçirdiği kazanın aldından ameliyat oldu. Payzın'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin bir süre daha Almanya'da devam edeceği öğrenildi.

Münih Cemevi Derneği’nin davetlisi olarak söyleşi için Almanya’ya giden deneyimli gazeteci Payzın, pazar sabahı, kaldığı otelin kahvaltı salonunda basamağa takılarak düştü. Payzın'a ilk müdahale, Münih'e birlikte gittiği gazeteci Barış Terkoğlu'nun refakatinde yapıldı ve ambulans çağrıldı.

Halk TV internet sitesinde yayımlanan habere göre, ambulans ile hastaneye kaldırılan Şirin Payzın’ın düşmenin etkisiyle kalça kemiğinin kırıldığı belirlendi. Pazartesi sabah saatlerinde ameliyata alınan Payzın, altı saat süren bir operasyon geçirdi. Ameliyatın başarılı geçtiği, Payzın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Halen Halk TV'de yayınlanan Sözüm Var programını yöneten Şirin Payzın, Münih'teki tedavi sürecinin sona ermesinden sonra Türkiye'ye dönecek.

Kaynak:T24


DEM Parti'nin Van adayı Zeydan, engellilerden ve emeklilerden destek istediÖnceki Haber

DEM Parti'nin Van adayı Zeydan, engellil...

ASAL Araştırma: 17 büyükşehirde hangi parti önde?Sonraki Haber

ASAL Araştırma: 17 büyükşehirde hangi pa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar