DEM Parti'nin Van adayı Zeydan, engellilerden ve emeklilerden destek istedi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEM Parti'nin Van adayı Zeydan, engellilerden ve emeklilerden destek istedi
Abone ol
DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi (VBB) Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, bugün engelli ve emekli derneklerini ziyaret ederek 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi.

VANMED (VAN) - DEM Parti'nin VBB Eşbaşkan adayları, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını sürdürüyor.

VBB Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan, bugün de STK ziyaretleri gerçekleştirdi.

Zeydan, Van Lokantacılar, Fırıncılar, Pastaneciler, Tatlıcılar ve Kasaplar Odası, Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, İnşaat Mühendisleri Odası Van Şubesi, TMMOB Van Şubesi ile DİSK Emekli Sen Van Şubesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde DEM Parti Van İl Eşbaşkanı Veysi Dilekçi, Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sağyiğit ve il yöneticileri de Zeydan'a eşlik etti. 

En renkli ziyaret ise Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü'ne oldu. Dernek yöneticileri ve üyeleri, Zeydan ve beraberindekileri sazlı türkülü karşıladı. 

Neşeli bir ortamda geçen ziyarette konuşan VBB adayı Zeydan, yönetimi devraldıklarında engelliler için ellerinden gelen her tür kolaylığı sağlamaya çalışacaklarını söyledi ve 31 Mart yerel seçimleri için destek istedi. 

Zeydan, "Yerel demokrasinin güçlenmesinden yanayız, bu çerçevede kentimizdeki STK'lar, kitle örgütleri bizim için çok önemlidir. Biz bu kenti birlikte yönetmek istiyoruz. Çünkü ağır bir AKP'li kayyum tahribatı, büyük bir yara var. Bu yarayı toplumsal bir akılla sarabiliriz. Bu süreç dinamik bir şekilde ilerliyor. Kentin tüm sorunlarını, kentin dinamikleriyle birlikte ortadan kaldırmak gibi bir hedefimiz olacak" dedi.

 


Ekvador'da ülkenin en genç belediye başkanı öldürüldüÖnceki Haber

Ekvador'da ülkenin en genç belediye başk...

Gazeteci Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdiSonraki Haber

Gazeteci Şirin Payzın Almanya'da kaza ge...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar