48 gündür komadaki oğlu için mescitte geceliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
48 gündür komadaki oğlu için mescitte geceliyor
Abone ol
48 gündür komadaki oğlu için mescitte geceliyor haberine ait detaylar

Haber Merkezi – Hakkâri’de nefes borusuna fasulye kaçan ve 48 gündür Van’da tedavi gören oğlu Heval için baba İsa Temeş, hastane mescidinde geceliyor.

Hakkari’deki evinde pişmemiş bir fasulye tanesini ağzına atınca aniden boğulma tehlikesi geçiren 2 yaşındaki Heval Temeş, babası İsa Temeş tarafından hemen Hakkari Devlet Hastanesine ulaştırıldı.

Burada oksijen takılan çocuk daha sonra ambulansla Van’a kaldırıldı.

Beyninde hasar oluştuğu belirtilen küçük çocuk, Van Dursun Odabaş YYÜ Çocuk Yoğun Bakım servisinde tedavi altına alındı.

‘48 gündür entübe durumunda’

Vanmed’e konuşan baba İsa Temeş, oğlunun 48 gündür hastanede entübe durumunda olduğunu ve makinaya bağlı yaşadığını söyledi.

Tamamen iyileşmesi için bir umut olmadığını belirten baba Temeş, “Doktorlar iyileşse de sakat kalacağını ve yatalak olacağını söylüyor” dedi.

‘Mescitte yatıyorum’

Oğlundan uzak kalmak istemediği için eşiyle birlikte 48 gündür Van’da olduklarını anlatan baba Temeş, maddi imkânları olmadığı için otelde kalamadığını söyledi.

Eşinin çocuğun yanında kaldığını kendisinin de hastane yanındaki mescitte kaldığını belirten baba Temeş, “Annesi hastanede çocuğun yanında kalıyor, sürekli ayaklarını ovuyor, merhem vuruyor ki sakat kalmasın. Ben de mescitte kalıyorum. Otele gidemiyorum, öyle bir maddi imkânım yok. Zaten Hakkâri’ye gideceğim, ayda, iki ayda birkaç gün geleceğim, çünkü çalışmam lazım. Elimde bir hasta var, masraflarım oluyor, bunları karşılamak zorundayım” diye konuştu.

Haber: Mazlum HARMANCI


Şengal Katliamı: Bir insanlık dramıÖnceki Haber

Şengal Katliamı: Bir insanlık dramı

Financial Times: Erdoğan hızlı iyileşme konusunda kumar oynarken Türkiye rezervlerini bitiriyorSonraki Haber

Financial Times: Erdoğan hızlı iyileşme...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar