'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ açıldı
Abone ol
Van’da bu yıl 9'uncusu düzenlenen ‘Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’ kapılarını ziyaretçiye açtı. Fuara, farklı illerden 70 firma katılıyor. 10 gün açık olacak.

VANMED (VAN) - İpekyolu Expo Fuar A.Ş. tarafından organize edilen 'Yöresel Ürünler ve Hediyelik Eşya Fuarı’, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Expo Fuar ve Kongre Merkezi’nde bugün kapılarını ziyaretçilye açtı.

Açılışta konuşan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Fuar Koordinatörü Veysi Uygun, fuara ilişkin bilgiler aktardı.

Fuarda 81 ilden farklı tat ve renklerin yer aldığını ifade eden Uygun, “Aydın’ın incirinden Ege’nin zeytinine, İç Anadolu’nun gevrek çeşitlerinden Karadeniz’in farklı lezzetlerine kadar ürünler burada sergileniyor." dedi.

Herkesi fuara beklediklerini belirten Uygun, "Bu fuar halkın sevdiği, beğendiği ve takip ettiği bir fuar. Ciddi rağbet gören bir fuar. Burada bulamadıkları birçok çeşidi halkın ayağına getiriyoruz. Aynı zamanda çocuk etkinlik alanımız var. 10 gün boyunca ücretsiz servislerimiz olacak. Ramazan öncesi olması hasebiyle bütün gıda ürünlerini bir arada bulma imkanı sunuyoruz. Bu nedenle tüm halkımızı bekliyoruz” diye kaydetti.

Açılış kurdelesinin kesilmesi ardından protokol üyeleri stantları dolaşarak, yöresel ürünlerle ilgili stant görevlileri ile sohbet etti. 

Van ve farklı illerden 70 firmanın katıldığı  belirtilen fuar, 10 Mart tarihine kadar açık olacak. 

Haber: Adil Harmancı


Van'da ekmek 8 TL olduÖnceki Haber

Van'da ekmek 8 TL oldu

8. Yargı Paketi yasalaştı: Pakette neler var?Sonraki Haber

8. Yargı Paketi yasalaştı: Pakette neler...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar