VEDAŞ’tan bayram mesaisi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VEDAŞ’tan bayram mesaisi
Abone ol
VEDAŞ’tan bayram mesaisi haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ), tüketicilerine Kurban Bayramı’nda kesintisiz enerji hizmeti verebilmek için hazırlıklarını tamamladı.

Konu ile ilgili olarak açıklama yapanVEDAŞ Sistem İşletme Grup Müdürü Beytullah Özbayram, Kurban Bayramı süresince enerji arzında aksama yaşanmaması için 400 araç ve 1000 personelle görev başında olacaklarını belirterek, “Elektrik dağıtım sektöründe ülkemizin en büyük akıllı şebeke sistemini yöneten merkezimiz, şebekemizi dijital ortamda izleyerek arızalara anında müdahale ettiğimiz SCADA merkezimiz ve 7/24 sahada görev yapacak olan personelimizle, tüketicilerimize Kurban Bayramı’nda da kesintisiz enerji sunmak için görevimizin başında olacağız” dedi.

“Kesintisiz İletişim Hizmeti”

Tüketicilerden gelecek talepleri anında değerlendirebilmek için tüm iletişim kanallarının 24 saat esasına göre hizmet vereceğini belirten Özbayram, şunları söyledi:

“Alo 186 Çağrı Merkezimiz, 0 538 655 28 28 numaralı whatsapp ihbar hattımız, www.vedas.com.tr internet sitemizin online işlemler menüsü, canlı chat sistemimiz ve diğer iletişim kanallarımızda görevli müşteri temsilcilerimiz, Kurban Bayramı boyunca da tüketicilerimize kesintisiz hizmet verecektir. VEDAŞ ailesi olarak, Kurban Bayramı’nın öncelikle sağlık, huzur ve mutluluklara vesile olmasını diler tüm halkımızın bayramını en içten dileklerimizle kutlarız”


Açıköğretim'de 3. Dönem sınavları yapılmayacakÖnceki Haber

Açıköğretim'de 3. Dönem sınavları yapılm...

Van'da toplu taşıma bayramda ücretsizSonraki Haber

Van'da toplu taşıma bayramda ücretsiz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar