VBB'de devir teslim töreni yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
VBB'de devir teslim töreni yapıldı
Abone ol
31 Mart yerel seçimlerinde Van Büyükşehir Belediyesi (VBB) başkanlığına seçilen Abdullah Zeydan, VBB'nin, yerine kayyum atanan bir önceki dönem eş başkanı Mustafa Avcı'dan görevi devraldı.

VANMED (VAN) - VBB binasında düzenlenen devir teslim törenine eş başkan Neslihan Şedal da katıldı.

 Törende konuşan, Mustafa Avcı“Van halkı büyük bir direniş gösterdi ve kazandı. Van halkı herkese büyük bir moral oldu. Halkımız büyük bedeller verdi ve büyük bir onura sahip. Güya kayyum atasalar halkımız bize sırtını dönüp gidecekti ama halkımız gerekeni yaptı. İlk kayyum döneminde yüzde 53, ikinci kayyum döneminde 54, 31 Mart’ta ise yüzde 55 oy aldık. Demek ki sizin kayyumlarınız para etmiyor.” dedi.

Abdullah Zeydan ise, “Halkımız asla kayyumu içine sindirmedi ve hep partisinin adaylarının yanında oldu. 14 belediyemizi de kayyum gaspından kurtararak halkın belediyesi yaptık. Bu emek halkımızındı ve onlar kazandı. Biz belediyelerimizi halkımızla birlikte yöneteceğiz ve hizmetlerimize başlayacağız. Diğer arkadaşlarımızın tecrübesine elbette ihtiyacımız var. Artık gün, çalışma günüdür” şeklinde konuştu.

Neslihan Şedal da, şunları söyledi:

“Hiçbir şey halkın iradesinden büyük değil ve kimse onun iradesini gasp edemez. Halkımız direnişi ile kazanmışsa, bu halkımızın iradesinin ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor. Yerinden yönetimin tüm gereklerini yerine getirip halkımıza hizmet edeceğiz. Biz, emeğimizi kayyumların gaspından mutlaka kurtaracağız. Bundan sonra da halkımız için yaşamı anlamlı kılmaya çalışacağız. Kentimizi, kadın, gençlik, ekolojik ve üretim merkezi yapacağız. Başarı, Van halkınındır.”


Hedef gösterildi: Özlem Zengin'e KADEM’den destekÖnceki Haber

Hedef gösterildi: Özlem Zengin'e KADEM’d...

Gökçer Tahincioğlu, Van'daki mazbata krizinin perde arkasını yazdı: Her yere uzanan bu el kimin?Sonraki Haber

Gökçer Tahincioğlu, Van'daki mazbata kri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar