Vanspor Başkanı Feyat Kıyak görevinden istifa etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanspor Başkanı Feyat Kıyak görevinden istifa etti
Abone ol
TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Vanspor Başkanı Ferhat Kıyak, görevinden istifa etti.

Vanmed Spor Servisi - Grup lideri iken son haftalarda kendi sahası dahil üst üste aldığı puan kayıpları yüzünden bir anda üçüncü sıraya düşen Vanspor yönetimi, dün de yaşanan puan kaybı üzerine açıklama yapmak zorunda kaldı.

Vanspor'un dün kendi evinde Nazilli Belediyespor ile 2-2 berabere kalması ardından Vanspor Asbaşkanı Erol Temel, açıklama yaptı. Temel, Kulüp Başkanı Ferhat Kıyak'ın görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Vanspor Genel Sekreteri Gökhan Hanoğlu da Vanspor’un X hesabı üzerinden şu açıklamayı yaptı:

“Kulüp başkanımız Feyat Kıyak, yönetim kurulumuza istifasını vermiş, görevden ayrılmak istediğini dile getirmiştir. Geçtiğimiz sezondan bu yana büyük emek ve gayretleri olan başkanımızın yönetim kurulumuza sunmuş olduğu istifası bizleri derinden üzmüştür. İstifasında yalnız kaldığını, verilen taahhütlerin yerine getirilmediği ve daha birçok sebebi sıralamıştır. Yönetim kurulu olarak Feyat Kıyak’ın istifasını kabul etmediğimizi, kendisine ilettik. Ancak bu konuda kararlı ve ısrarlı olduğunu bir kez daha bizlere bildirmiştir. Yakalanan başarının devamını sağlamak adına, bizlerde bu ahengin bozulmasında yana olmadığımızı belirtmek isteriz” 

Kıyak: Hoşçakalın

Kulüp Başkanı Kıyak ise, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sahipsizliğe koştuk geldik. Kimseler yokken geldik, gelmeden büyük bildiklerimize danıştık da geldik. Geldiğimiz günden bu yana her günümüz Vanspor oldu. Her çabamız Vanspor içindi. Rızkımızdan kıstık, geleceğimizden ödün verdik.

Tek amaç aziz bildiğimiz memleketimizin şanlı takımına sahip çıkmaktı. Onu da yaptık şükür. Kürsülerde nutuk atanları sahada göremedik.

Altı boş süslü cümlelerle geçiştirdiler hep Van’a sevdalı olmak, Vanspor’a aşık olmak bu değildi. Yarı yolda bırakmak yaraşmaz şanımıza, bırakanları afişe etmek de şeref sözümüz olsun.

Şimdilik hoşçakalın, hakkınızı helal edin.”


Özay İlhan: 13 yıldır sözde Van’da çevre yolu yapılmaktaÖnceki Haber

Özay İlhan: 13 yıldır sözde Van’da çevre...

Silahlı tacize uğrayan HEDEP’li Çiftyürek savcılığa başvurduSonraki Haber

Silahlı tacize uğrayan HEDEP’li Çiftyüre...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar