Vanlı bedensel engelli sporcular DAKA'yı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vanlı bedensel engelli sporcular DAKA'yı ziyaret etti
Abone ol
Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği yöneticileri, verdiği destekten dolayı Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray’ı teşekkür ziyaretinden bulundu.

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği yöneticileri, engelliler yararına yapılan bir projeye destek verdiği için DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray’ı ofisinde ziyaret eti.

Katkılarından dolayı Güray’a teşekkür eden engelliler kendisine bir de plaket sundu.

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Hanefi Baykara, pandemiden önce yaptıkları projeden 100 engellinin faydalandığını söyledi.

Proje kapsamında spor kulübüne DAKA tarafından 5 adet spor sandalyesi, büro malzemesi, Bilgisayar Kursu için 10 adet bilgisayar sağlandığını belirten Baykara, aynı proje kapsamında bağlama, gitar ve keman kursları da düzenlediklerini kaydetti.

Bu nedenle DAKA Genel Sekreteri Güray’a teşekkür ziyaretinde bulunduklarını belirten Baykara, şunları söyledi:

“Van Bedensel Engelliler Spor kulübü olarak bizi destekleyen DAKA Genel Sekreteri sayın Halil İbrahim Güray Beye ve kıymetli mesai arkadaşlarına teşekkür edememiştik, bugün bu teşekkürü etme şansını bulduk. Her zaman engellilerin yanında yer alan her türlü desteği sunan sayın Halil İbrahim Güray’a ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyoruz.”


Afyon'da Vanlı inşaat işçisi silahlı saldırıda hayatını kaybettiÖnceki Haber

Afyon'da Vanlı inşaat işçisi silahlı sal...

Dolar haftaya yükselişle başladı, tarihi zirveye yakın seyrediyorSonraki Haber

Dolar haftaya yükselişle başladı, tarihi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar