Van’da uyuşturucu ile mücadele etkinlikleri

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van’da uyuşturucu ile mücadele etkinlikleri
Abone ol
Hayatın Renkleri Solmasın Derneği tarafından, “Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü” dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirildi.

Vanmed (Van) - “Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü”  dolayısıyla Hayatın Renkleri Solmasın Derneği tarafından hediye dağıtım çalışması başlatıldı.

Dernek tarafından ayrıca, gençlere yönelik farkındalık etkinliği de gerçekleştirildi.

Bilgi veren Hayatın Renkleri Solmasın Derneği Başkanı sosyolog Osman Turğut, “Dünya Uyuşturucu ile Mücadele Günü dolayısıyla İpekyolu Gençlik Merkezinde yer alan ve daha önce dernek ile gönüllü çalışma yürüten gençlerin tespit ettiği 25 ihtiyaç sahibine çeşitli hediyelerin yer aldığı paketlerin ulaştırılması çalışması başlattık. Gönüllülerimiz hediyeleri ulaştıracaklar. Burada esas amacımız burada hediyeleşmenin ne kadar önemli olduğunu, paylaşımın ne kadar önemli olduğunu göstermektir. Yardımlaşma yerine hediyeleşme kültürünün toplumda yer edinmesi gerekiyor.” Dedi.

 

Bilgilendirme etkinliği

Gün dolayısıyla ayrıca gençlere yönelik bir farkındalık etkinliği de gerçekleştirdiklerini ifade eden Turğut, şunları aktardı:

“Bunun dışında farkındalık ve bilgilendirme çalışmalarına devam ettik. Bu çerçevede yine İpekyolu Gençlik Merkezinde interaktif bir çalışma yaptık. Madde bağımlılığı ve uyuşturucunun tehlikeleri konusunda gençleri bilgilendirdik, sağlıklı yaşam becerileri anlamında da gençlere seçenekler ve tercihler konusunda bilgiler aktardık. Çalışmamızı bir müzik etkinliği ile devam ettirdik, daha sonra broşürler dağıttık. Programı soru-cevap şeklinde tamamladık.”

 

 


Aktivist kadınları yağmur durdurmadıÖnceki Haber

Aktivist kadınları yağmur durdurmadı

Yavuz Kuşan: Vanspor kişilerin değil bu kentin takımıdırSonraki Haber

Yavuz Kuşan: Vanspor kişilerin değil bu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar