Van'da doktora saldırı: 2 kişi gözaltına alındı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van'da doktora saldırı: 2 kişi gözaltına alındı
Abone ol
Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi (Van YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezinde bir uzman doktorun darp edilmesiyle ilgili olarak 2 kişi gözaltına alındı.

Vanmed (Van) - Edinilen blgilere göre, Van YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Acil Servisinde bir hastaya müdahale edilmesi sırasında serviste görevli uzman doktor ile hasta yakınları arasında tartışma yaşandı. Hasta yakınlarının doktoru darp ettiği ve olayla ilgili 2 kişinin gözaltına alındığı belirtildi.

Olayla ilgili olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, X hesabından şu açıklamayı yaptı:

"Van 100. Yıl Üniversitesi Dursun Odabaş Tıp Merkezinde yaşanan şiddet olayında bir hekim arkadaşımız yaralandı. Olay, acil serviste bir hastaya müdahale edilirken, hasta ile bir hasta yakınının tıbbi bir konuda hekimden daha fazlasını biliyormuşçasına tavır almasıyla başlayıp, şiddete dönüştü. Bir uzmana saygısızlık, hekime şiddet asla bağışlanamaz. Şu an, hukuken “zanlı” sıfatını taşıyan iki kişi gözaltına alınmıştır. İfadeleri alındıktan sonra tutuklama talebiyle savcılığa sevk edilmelerini bekliyoruz. Sağlık camiası adına hekim arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyorum."


'Kayıp sekizinci kıta' Zelandiya ilk kez nasıl haritalandırıldı, sonuçları ne olabilir?Önceki Haber

'Kayıp sekizinci kıta' Zelandiya ilk kez...

TBMM yarın açılıyor: Emekli zammı öncelikli gündem maddelerindenSonraki Haber

TBMM yarın açılıyor: Emekli zammı önceli...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar