Van Shopping Fest başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Van Shopping Fest başladı
Abone ol
5 Nisan tarihine kadar sürecek olan Van Shopping Fest (Van Alışveriş Günleri) bugün başladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Shopping Fest'in kent için büyük önem arz ettiğini söyledi.

VANMED (VAN) -  'Van Shopping Fest', Van Valiliği öncülüğünde Van Büyükşehir Belediyesi, İpekyolu Belediyesi, Edremit Belediyesi, Van TSO ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) katkılarıyla gerçekleştiriliyor.

Bugün start alan ve 5 Nisan günü sona erecek olan Shopping Fest kapsamında ürünler indirimli satılacak.

Van TSO Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, konuyla ilgili değerlendirme toplantısı düzenledi. 

Shopping Fest'in kent için büyük önem arz ettiğini belirten Takva, festival kapsamında, sergi, halk oyunları gösterisi, alaturka konser, futbol turnuvası, çocuk tiyatroları, el sanatları sergisi, sokak gösterileri, dengbej ve kaside programı, Van Oturma Gecesi, kedi güzellik yarışması, konser ve şiir programlarının düzenleneceği bilgisini verdi. 

Shopping Fest'le Van'ın tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması ve yerel piyasanın canlandırılması amaçlanıyor.

2014 yılından 2019 yılına kadar aralıksız devam eden, pandemiden dolayı ara verilen ve 2022 yılında alıncı düzenlenen Van Shopping Fest, bugün yedinci kez start alacak.

Cumhuriyet Meydanı'nda 22 gün sürecek festivalde konser ve değişik etkinliklerin yanı sıra bazı kurumlar ürünlerini sergileyecek. Festivale yerel sanatçıların yanı sıra, bazı ünlü sanatçılar sahne alacak.


Havlamanın cezası 315 bin liraÖnceki Haber

Havlamanın cezası 315 bin lira

Yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi yükseldiSonraki Haber

Yıl sonu enflasyon ve dolar beklentisi y...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar