Uçar: İlgili gençleri bekliyoruz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Uçar: İlgili gençleri bekliyoruz
Abone ol
Van'da Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen ‘Teknoloji ve İnsan Zirvesi’ne katılmak üzere kente gelen siber güvenlik şirketi Keepnet Labs CEO’su Siber Güvenlik Uzmanı Ozan Uçar, şirketin Van’daki çalışmaları ve konumu hakkında bilgiler aktardı. Amerika ve İngiltere’nin yanı sıra Türkiye’de Van’da da bir siber güvenlik şirketlerinin bulunduğunu belirten Uçar, "Yaptığımız çalışmalar siber saldırıları önceden tanıyan, engelleyen çalışmalar. Eğer bir risk oluşursa ortadan kaldıran çözümlere sahibiz. Bu alana ilgi duyan gençleri bekliyoruz.” dedi.

Vanmed (Van) - Bak Hele Bak Yusuf Konak Kahvaltı Salonu’nda basın mensuplarıyla bir araya gelen Keepnet Labs CEO’su Ozan Uçar, ‘Tekonoloji ve İnsan’ konulu zirve için Van’da bulunduğunu söyledi.

Amerika ve İngiltere’nin yanı sıra Türkiye’de Van’da da bir siber güvenlik şirketlerinin bulunduğunu belirten Uçar, şu bilgileri aktardı:
“Şirketimizin merkezi Londra’da fakat Van Teknopark’ta bir AR-GE merkezimiz var. Van’da yaşayan genç bir mühendis kadrosuyla buradan dünyanın her yanına ulaşabiliyoruz. Şirketimiz bir siber güvenlik şirketi, Londra merkezde 1200 civarında Amerikalı müşterisi var. e-posta üzerinden gelen riskleri engelleyen bir çözüm. Türkiye ve Fransa’dan müşterilerimiz var. Yaptığımız çalışmalar siber saldırıları önceden tanıyan, engelleyen çalışmalar. Eğer bir risk oluşursa ortadan kaldıran çözümlere sahibiz. Bu alana ilgi duyan gençleri bekliyoruz.”

Uçar, daha sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı ve web 3.0, metaverse, pandemi sonrası değişim, dünyada siber güvenlik ve farkındalık başlıklı bir söyleşi gerçekleştirdi. 

Haber: Adil Harmancı - prestij


“Teknoloji ve İnsan" zirvesiÖnceki Haber

“Teknoloji ve İnsan" zirvesi

İşsizlik martta yüzde 11,5'e yükseldiSonraki Haber

İşsizlik martta yüzde 11,5'e yükseldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar