Ronaldo'lu Juventus'a karşı Milan'dan müthiş geri dönüş (VİDEO)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ronaldo'lu Juventus'a karşı Milan'dan müthiş geri dönüş (VİDEO)
Abone ol
Ronaldo'lu Juventus'a karşı Milan'dan müthiş geri dönüş (VİDEO) haberine ait detaylar

Haber Merkezi - İtalya Serie A'nın 31'inci haftasında Milan, ilk yarısı 0-0 biten maçta 2-0 geri düşmesine karşın geri dönmeyi başardı ve Juventus'u 4-2 mağlup ederek çıkışını sürdürdü.

Milano'daki San Siro Stadı'nda oynanan müsabakanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci 45 dakikada fileler 6 kez havalandı.

İkinci yarıya hızlı başlayan konuk ekip 47'nci dakikada Adrien Rabiot ve 53'üncü dakikada Cristiano Ronaldo ile 2-0 öne geçti.

Milan ise 62'nci dakikada Zlatan İbrahimovic ve 66'ncı dakikada Franck Kessie’nin golleri ile eşitliği sağladı.

Ardından golden 1 dakika sonra Rafael Leao, Milan'ı üstün duruma getiren golü attı ve 80'inci dakikada ev sahibi Ante Rebic'in ayağından bulduğu golle maçı 4-2 kazandı.

Böylece Milan, önce 2 farklı geriye düştüğü mücadeleyi 4-2 kazanarak ligdeki çıkışını sürdürdü. Kırmızı-siyahlılar, salgın sonrası dönemde oynadığı 5'inci maçında 4'üncü galibiyetini elde etti. Bu galibiyetle puanını 49'a yükselten Milan, puan tablosunda maç fazlasıyla 5'inci sıraya yükseldi.

Lider Juventus ise öne geçtiği müsabakada üstünlüğünü koruyamayarak net bir avantajdan yararlanamadı.

75 puanla lider konumdaki siyah beyazlılar, Milan'ı yenerek şampiyonluk yolunda rakipleriyle arasındaki puan farkı açma fırsatını tepti. Juventus ligde 4'üncü mağlubiyetini alırken, 7 maç aradan sonra yenilgi yaşadı.

Lazio üstünlüğünü koruyamadı

Diğer yandan, bugün oynanan ligin 31'inci haftasının açılış maçında ise lider Juventus'un en yakın takipçisi başkent ekibi Lazio, Lecce deplasmanından sürpriz yenilgiyle ayrıldı.

Lazio, 1-0 öne geçtiği maçı 2-1 kaybederek, şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldı. 68 puanla 2'nci sıradaki yerini koruyan Lazio, bu sezon üst üste 2'nci, toplamda 5'inci yenilgisini yaşadı. Alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Lecce ise Lazio galibiyetiyle puanını 28'e yükseltti ve 17'nci sıraya çıktı.

Lazio, bu yenilgiyle lider Juventusla arasındaki 7 puanlık farkı eritme fırsatını da değerlendirememiş oldu.

https://youtu.be/NZ2_mOTc4TM

Kaynak: rûdaw


HDP'lilerin de olduğu 13 kişi gözaltına alındıÖnceki Haber

HDP'lilerin de olduğu 13 kişi gözaltına...

Van Gölü'nden 1 ceset daha çıktıSonraki Haber

Van Gölü'nden 1 ceset daha çıktı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar