Öğretmenlerin sıkıntıları Erdoğan’a aktarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Öğretmenlerin sıkıntıları Erdoğan’a aktarıldı
Abone ol
Van Fen Teknoloji Lisesi Müdürü Mehmet Karaduman, Van’da görev yapan öğretmenlerin yaşadığı ekonomik sıkıntıları Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e aktardıklarını söyledi.

Vanmed (Van) -  Özel Meslek Liseleri Federasyonu yönetimi ve üyeleri Genel Başkan Av. Ahmet Yalçın öncülüğünde TBMM'de iki gün süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Özel meslek liselerinin sorunları ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantı bazı milletvekillerinin katılımı ile TBMM toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya katılan Van Fen Teknoloji Lisesi Müdürü Mehmet Karaduman, öğretmenlerin sorunlarıyla ilgili olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Özer ile görüştüklerini söyledi.

Kendilerine çözüm için söz verildiğini aktaran Karaduman, şunları kaydetti:

“TÖM-DER adında bir derneğimiz var. Toplantıya biz de yönetim olarak katıldık. Toplantı iki gün sürdü. Mecliste hem kendi toplantımızı yaptık hem Cumhurbaşkanı ve Milli Eğitim Bakanı ile görüştük. Öğretmenlerin maddi sıkıntıları dile getirildi. Ek zam yapılmaması, öğretmenlerin enflasyona karşı zorlandığı, zarar uğradığı, 150 bin öğrenci için 30 bin öğretmenin çalıştığı huşuları dile getirildi. Sözler aldık. Gerekli çalışmaların yapılacağı sözünü verdiler.” Diye kaydetti.

Haber: Mehmet Selim Kurt

 


Erdoğan açıkladı: Borç yapılandırma paketi neleri kapsıyor?Önceki Haber

Erdoğan açıkladı: Borç yapılandırma pake...

KAF, Kur'an yakılmasını kınadıSonraki Haber

KAF, Kur'an yakılmasını kınadı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar