MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ihraç edildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ihraç edildi
Abone ol
MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ihraç edildi haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Fındık fiyatlarının açıklanmasıyla ilgili Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli için sarf etiği sözler üzerine kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilen MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, partiden ihraç edildi.

Fındık fiyatlarının açıklanması üzerinden Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'yi eleştiren MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, "AK Parti'liler niye bizi çağırmıyorsunuz? Ne yaptık size? Muhalefet mi ettik? Her yerde savunuyoruz anlatıyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar" sözleriyle gündeme gelmişti.

Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ertuğrul Gazi büstünün ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinin oyuncusu Engin Altan Düzyatan olduğunun ortaya çıkması üzerine Enginyurt Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler'i de hedef almıştı. Enginyurt “Cumhur İttifakı zarar görmesin diye sustum. Hilmi bey, sen konuş” ifadelerini kullanmıştı.

İhraç kararı ardından Enginyurt, ilk yorumu sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Enginyurt, şöyle dedi:

"MHP den ihraç ettiniz! Ülkücülüğümü almadınız, alamazsınız.İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir. Konuşmamı kesemezsiniz,kesemeyeceksiniz.Ülkücülerin sesini kimse kesemez. Millet,devlet ve ordulular için,hep doğruları konuşan olacağım"

cemal

Süper Lig'de ve 1. Lig'de küme düşme kaldırıldıÖnceki Haber

Süper Lig'de ve 1. Lig'de küme düşme kal...

Financial Times: Türkiye'nin TL konusunda yeni bir yaklaşıma ihtiyacı varSonraki Haber

Financial Times: Türkiye'nin TL konusund...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar