Kim Kardashian’ın eşi Kanye West ABD Başkanlığı’na aday oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kim Kardashian’ın eşi Kanye West ABD Başkanlığı’na aday oldu
Abone ol
Kim Kardashian’ın eşi Kanye West ABD Başkanlığı’na aday oldu haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Kim Kardashian’ın ünlü rapçi eşi Kanye West 3 Kasım’da yapılacak ABD Başkanlık seçimlerine aday olacağını duyurdu.

Ünlü rapçi Kanye West gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu. West yaptığı paylaşımda, "Tanrıya inanarak, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika'nın vaatlerini gerçeğe dönüştürmeliyiz" açıklamasını yaptı.

West, ülkede 3 Kasım’da yapılacak seçimler için resmi başvurusunu yapıp yapmadığına dair net bir açıklama yapmadı.

West’in adaylığa şu anda başvurmasının önü açık. Zira bağımsız aday olarak birçok eyalette başvuru yapma süresi henüz dolmadı.

West’in sosyal medyada paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırırken, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın da dahil olduğu birçok isim bu hamleyi desteklediğini duyurdu. Musk, Twitter üzerinden “Benim tam desteğim senindir” mesajını paylaştı.

Kardashian’ın eşi Kanye West daha önce de New York’ta katıldığı bir festivalde 2024 yılında başkanlığa aday olmak istediğini açıklamıştı. Konuyu dile getirdiğinde festivalde bulunan izleyicilerin gülerek konuşmasını yarıda kesmelerinin üzerine tepki gösteren West, bu konuda son derece ciddi olduğunu “Neye gülüyorsunuz?” demişti.

Trump’ı ziyaret etmişti

Donald Trump’ın sloganı “Make America Great Again” yazılı şapkayı giyerek Başkan Trump’ı oval ofiste ziyaret eden West’e tepkiler çığ gibi büyümüştü. Trump’ın faşist tutumu nedeniyle siyahi bir şarkıcının başkanı ziyaret etmesi hayranlarını ikiye bölmüştü. Foto: AFP


9 gündür Van Gölü'nde kaybolan 50 mülteciyi arama çalışmaları yeniden başladıÖnceki Haber

9 gündür Van Gölü'nde kaybolan 50 mültec...

Sağlık Bakanlığı: Veliler okul başlamadan önce taahütname imzalayacak!Sonraki Haber

Sağlık Bakanlığı: Veliler okul başlamada...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar