Kar ve okul hasreti birleşince

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kar ve okul hasreti birleşince
Abone ol
Van'da, Maraş merkezli depremden dolayı uzun bir tatil dönemi geçiren öğrenciler bugün yeniden ders başı yaparken, dün gece yağan karı da fırsat bilerek okul bahçelerinde doyasıya eğlendi. Yoldan geçen bir vatandaş, "Günlerdir depremin konuşulduğu bir ortamda bu görüntü bana da iyi geldi, demek ki hayat devam ediyor." dedi.

Vanmed (Van) - 6 Şubat'ta yaşanan Maraş merkezli depremlerden dolayı Türkiye genelinde okullar 20 Şubat tarihine kadar tatil edildi. Okullar bugün açıldı, öğrenciler uzun bir aradan sonra yeniden ders başı yaptı.

Okulların uzun süre kapalı kalması ise öğrenciler için hem eğitim açısından hem birbirlerinden ayrı kalmasından dolayı bir hasret oluşturdu.

Van'da bugün ders başı yapan öğrenciler dün gece yağan karı da fırsata çevirerek okulun bahçesinde kar topu oynadı. Öğrencilerin bu keyifli anlarına tanıklık eden öğretmenler de zaman zaman oyuna dahil oldu ve öğrencilerin eğlenmelerine uzun süre müsaade etti. 

Güneşli, sıcak bir havada ortamındaki öğrencilerin bu eğlenceli anları çocuklarını okula bırakan veliler ve çevreden geçenler tarafından da ilgiyle takip edildi.

Yoldan geçen bir vatandaş, "Günlerdir depremin konuşulduğu bir ortamda bu görüntü bana da iyi geldi, demek ki hayat devam ediyor." dedi.

Haber: Mehmet Selim Kurt

 

 


Fransız jeofizikçi İstanbul için uyardı: 'Marmara’dan 7.6 üzerinde tek bir depremin olacağını düşünüyorum'Önceki Haber

Fransız jeofizikçi İstanbul için uyardı:...

Hatay'da iki büyük deprem meydana geldi: 8 yaralıSonraki Haber

Hatay'da iki büyük deprem meydana geldi:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar