'Kadına şiddete hayır' konulu karikatür yarışması düzenleniyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
'Kadına şiddete hayır' konulu karikatür yarışması düzenleniyor
Abone ol
Van'da, sadece il sınırları içinde ikamet eden amatör ve profesyonel karikatürcülerin başvuru yapabileceği 'Kadına şiddete hayır' konulu karikatür yarışması düzenleniyor.

Vanmed (Van) - Van İpekyolu Belediyesi "kadına yönelik şiddete karşı mücadeleye dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak" amacıyla 'Kadına şiddete hayır' konulu karikatür yarışması düzenliyor.

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından organize edilen karikatür yarışmasına il merkezinde ve ilçelerde ikamet eden amatör ve profesyonel tüm karikatürcüler katılabilecek.

Başvuru tarihi ve şekli

20 Ocak 2023 tarihinde başlayan başvurular 8 Şubat 2023 tarihine kadar devam edecek ve yarışmacılar en fazla 3 (üç) adet çizimle yarışmaya müracaat edebilecek.

Yarışmaya başvurular bizzat İpekyolu Belediyesi 5. kat Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’'nden alınacak başvuru formu ile yapılacak.

Ödüller

Seçici kurul değerlendirme toplantısı sonucunda yarışmada birinci olana notebook bilgisayar, ikinciye tablet bilgisayar, üçüncüye ise akıllı saat hediye edilecek. Ayrıca mansiyon ödülü olarak 5 (beş) kişiye çizim seti hediye edilerek, tüm yarışmacılara katılım sertifikası verilecek.


Kadınlar için 'internet bağımlılığı' semineri düzenlendiÖnceki Haber

Kadınlar için 'internet bağımlılığı' sem...

Erdoğan'dan The Economist'e: Türkiye'nin kaderini İngiliz dergisi mi tayin ediyor?Sonraki Haber

Erdoğan'dan The Economist'e: Türkiye'nin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar