İYİ Parti'nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ Parti'nin İstanbul adayı Buğra Kavuncu oldu
Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayını açıkladı.

Vanmed Haber Merkezi - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Meclis’te partisinin grup toplantısında bazı belediye başkan adaylarının ismini açıkladı.

Akşener, İYİ Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının parti Teşkilat Başkanı Buğra Kavuncu, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayının ise Balıkesir Milletvekili Turhan Çömez olduğunu duyurdu.

Buğra Kavuncu kimdir?

Tam adı Mehmet Satuk Buğra Kavuncu 1973 yılında Ankara’da doğdu. 1997 yılında Ankara Üniversitesi Tarım Ekonomisi Bölümü’nden mezun olan Buğra Kavuncu profesyonel kariyerine Kazakistan Almatı’da yapı kimyasalları alanında başladı. Satış, pazarlama ve yatırım konularında kazandığı bilgi deneyimi sayesinde kısa süre içerisinde başarıya ulaşan Satuk Buğra Kavuncu 1997 yılında USTA LLP’yi kurdu. Yapı kimyasallarına yaptığı yatırımlarla şirketinin Orta Asya’daki büyümesinde önemli bir rol oynadı. 2008 yılında şirketini başarılı bir şekilde satan Buğra Kavuncu, kurumsal dünyada BASF Yapı Kimyasalları Central Asia LLP’nin Genel Müdürü ve ardından 2010 yılına kadar BASF Orta Asya’nın Genel Müdürü olarak önemli görevler üstlendi. 


Van ve Hakkari'de 529 yerleşim yolu ulaşıma kapandıÖnceki Haber

Van ve Hakkari'de 529 yerleşim yolu ulaş...

Emekliye zam teklifi TBMM'de kabul edildiSonraki Haber

Emekliye zam teklifi TBMM'de kabul edild...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar