İpekyolu Hürriyet Ortaokulu Türkiye birincisi oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İpekyolu Hürriyet Ortaokulu Türkiye birincisi oldu
Abone ol
Van İpekyolu Hürriyet Ortaokulu, erkekler ve kızlar takımı Aydın’da yapılan Sportif Tırmanış finallerinde iki ayrı kategoride dereceye girdi.

Vanmed (Van) - İpekyolu Hürriyet Ortaokulu’nun Paşa Baran Gören, Berat Güven, Nurullah Başak ve Enis Kapağan’dan oluşan küçük erkekler takımı Aydın’da yapılan finallerde iki kategoride dereceye girdi.  

Van’da yapılan Okullar arası spor tırmanışı turnuvasında Hürriyet Ortaokulu küçük erkekler ve küçük kızlarda il birincisi olarak Aydın’daki finale gitmeye hak kazandı.

Aydın’da yapılan finallerde de İpekyolu Hürriyet Ortaokulu toplam 68 puan ile Spor Tırmanışı Türkiye Birinciliği Aydın finalinde de Türkiye ikincisi oldu.

Yine il birincisi olara Aydın’daki finallere gitmeye hak kazanan Berrin Gökbağ, Zeynep Sütçü, Fatma Gören, Ayşe Gören’den oluşan kızlar takımı da toplam 91 puan ile Spor Tırmanışı Türkiye Birincisi Aydın finalinde Türkiye beşincisi oldu.

Van’da yapılan okullar arası spor tırmanışı turnuvasında da yine Hürriyet Ortaokulu Yıldız erkekler Van’daki finale gitmeye hak kazandı.    Van’daki final 21-22 Mayıs tarihlerinde yapıldı.  Yıdız erkekler takımı toplam 47 puan ile Spor tırmanışı Türkiye Birinciliği Van finalinde Türkiye 3'üncüsü oldu.

Haber: Mehmet Güler


Memleket Partisi Van Gölü için harekete geçtiÖnceki Haber

Memleket Partisi Van Gölü için harekete...

VASKİ'den 'kötü koku' açıklaması; koku eski tesisten geliyor!Sonraki Haber

VASKİ'den 'kötü koku' açıklaması; koku e...

Haber Yorumları

  • Ümit Ergenç06-06-2022 15:16

    Çocuklarımıza imkan sağlandığında her şeyi başaracaklardır

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar