İlhan: Van’a cezaevlerini layık görüyorsanız söyleyecek sözümüz yoktur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İlhan: Van’a cezaevlerini layık görüyorsanız söyleyecek sözümüz yoktur
Abone ol
Saadet Partisi (SP) Van İl Başkanı Özay İlhan, Van’da başlatılan birçok hizmet yarım kalırken cezaevlerinin ise tamamlandığını belirterek, “Eğer bu şehre hizmet olarak cezaevlerini layık görüyorsanız söyleyecek sözümüz yoktur.” Dedi.

SP Van İl Başkanlığının Büyükşehir İş Merkezi’ndeki binasında açıklama yapan İl Başkanı Özay İlhan, Cumhurbaşkanına, kentte yapılmaya başlanan ve yarım bırakılan işleri hatırlatmak istediklerini söyledi.

Van’da başlatılan ancak tamamlanmayan bazı işlerden örnekler veren İlhan, şöyle devam etti:

“1-Van Çevreyolu 10 yıldan fazla süredir yapımına başlanmış yarım bırakılmış ve her ay farklı şekillerde söz verilmiş netice olarak yarım yamalak kalmıştır.

2-Van Şehir Stadyumu defalarca söz verilmiş portatif tribünler yapılmış ve bir türlü yeni stadyum noktasında adım atılmamıştır.

3- Van Şehirler arası otobüs terminali bir türlü yenilenmemiş yanı başına ek bina yapılarak çözüm üretilmeye çalışılmış sonuç olarak şehrimize yakışmamaktadır.

4-Şehrimizin en merkezi noktasında Van City adında bir AVM yapılmış ve işlevsiz bir hal almış hali hazırda satışa çıkarılması gündeme getirilmiştir.

5-Van Kent Meydanı yapılacak diye tarihi Van Müzesi yıkılmış, projeye başlanmış ve her ne hikmetse bu proje de neticelendirilmemiş sözler havada kalmıştır.

6-Van'ımızın merkezinde Otopark adı altında devasa bina yapılmış faaliyete geçmeden defalarca tadilat yapılmış en sonunda bir ucube olarak şehir merkezinde kalmış milyonlarca para heba edilmiştir.

7-Van İskelesi insanların ailecek vakit geçirdiği nefes aldığı bir yerken bir anda yıkılmış yarım yamalak bırakılmıştır.

8-Van Adliye Lojmanları yapılmış bir gün bile kullanılmadan harabeye dönüşmüştür.

9-Van Kent Müzesi yapılacak diye devletin kesesinden toplantılar tertip edilmiş netice olarak hiçbir şey yapılmadan proje askıya alınmıştır.

10-Valilik karşısında bulunan tekel binası için defalarca söz verilmiş hiçbir adım atılmamıştır.”

Van’da yapımına başlanan cezaevlerinin ise zamanında tamamlandığına ve faaliyete geçtiğine dikkat çeken İlhan, şunları söyledi:

“10 başlıkta hatırlattığımız yarım yamalak işler aslında daha da fazladır fakat görmekteyiz ki gelinen nokta da Van ve Erciş’e iki iş yapılmış ve her ikisi de dört dörtlük tamamlanmıştır. Birisi Van F tip Cezaevi ikincisi Erciş Cezaevidir. Eğer bu şehre hizmet olarak Cezaevlerini layık görüyorsanız söyleyecek sözümüz yoktur. Saadet Partisi Van İl Başkanlığı olarak biliyoruz ki, AK Parti Van İl Başkanlığının Van Milletvekillerinin Van’a hizmet gibi bir derdi yoktur, bu nedenle; Sayın Cumhurbaşkanımıza yarım yamalak bırakılan işleri hatırlatıyor ve tamamlanması için harekete geçmeye davet ediyoruz.”


Van'da turizm tartışıldıÖnceki Haber

Van'da turizm tartışıldı

Vahdettin İNCE: Gelecek Partisi ne yapmalı?Sonraki Haber

Vahdettin İNCE: Gelecek Partisi ne yapma...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar