İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Van'da incelemelerde bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Van'da incelemelerde bulundu
Abone ol
İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, ziyaret ve  incelemelerde bulunmak üzere Van'a geldi.

Van Ferit Melen Havalimanında Vali Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ tarafından karşılanan İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, ilk ziyaretlerini Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığına gerçekleştirdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Vali Mehmet Emin Bilmez, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Jandarma Asayiş Kolordu Komutanı Tümgeneral Hüseyin Kurtoğlu, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığından helikopterle Çatak İlçesi Belbuka Üs Bölgesine geçti.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Belbuka üs bölgesinin çok stratejik bir öneme sahip olduğunu belirterek, “Van’ın güneyinin ve güney batısının en zirvesinde 2800 rakımlı tepesinde güçlü devletimizin yaptığı Belbuka üs bölgesini ziyaret ettik. Değerli Valimiz, Jandarma Genel Komutanımız, Asayiş Kolordu Komutanımız, diğer komutanlarımız ve ilgili arkadaşlarımızla birlikte bu zirveye yapılan muhteşem eseri hep birlikte gördük. Bu üs bölgesini yaparak teröristlerin kış üstlenmesi olarak en yoğun ve rahat bir şekilde kullandıkları bir alanı da tamamen kapattık. Devletimiz inisiyatifi tümüyle ele geçirmiş durumda." dedi.  

Buradaki incelemeleri tamamlayan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, helikopterle Hakkari’nin Yüksekova ilçesine geçti.

Anahtar Kelimeler:
Uçaklar İran destekli milislere bomba yağdırdı: 16 ölüÖnceki Haber

Uçaklar İran destekli milislere bomba ya...

Van'da bugün (3 Eylül) vefat edenlerSonraki Haber

Van'da bugün (3 Eylül) vefat edenler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar