Görme engelli ablasına küflenmiş ekmek satanı kameraya aldı, belediyeye şikayet etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Görme engelli ablasına küflenmiş ekmek satanı kameraya aldı, belediyeye şikayet etti
Abone ol
Van Gölü Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticisi Rahmi Erdoğan, görme engelli ablası Taybet Büyükdağ'a küflenmiş ekmek satan fırıncı ile tartışmasını kameraya aldı ve durumu belediyeye bildirdi.

Vanmed (Van) - Van Gölü Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Yöneticisi Rahmi Erdoğan'ın Vanmed'e verdiği bilgiye göre, dün akşam Van'ın İpekyolu ilçesindeki bir pide fırını işletmecisi görme engelli olan ablası Taybet Büyükdağ'a küflenmiş lavaş ekmek sattı.

Bugün ablası ile birlikte söz konusu fırına giden Erdoğan, şeffaf bir poşet içindeki lavaş ekmeği dezgaha bıraktı sonra da telefon kamerasını açarak fırıncıya, ablasına küflenmiş ekmek sattığını belirterek, "Görme engellidir diye onu kandırmaya ne gerek var? Bak bu ekmeği yiyeblir misin?" diye sordu.

Fırın sahibi ise poşet içindeki ekmeği inceledi ve ekmeğin küflenmiş olduğunu görünce de "Sıcaktır, günlük geliyor, fark etmemişiz" diyerek özür diledi. Fırıncı yeni ekmek vermek istedi ancak Erdoğan bunu red ederek parasını geri vermesini istedi.

Yaşanan kısa tartışma sırasında Erdoğan, "Sen parasını geri ver. Ben bunu şikayet edeceğim" dedi. 

Vanmed'e konuşan Erdoğan, konuyla ilgili İpekyolu Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesine şikayette bulunduğunu söyledi. Zaman zaman engellilerin esnafla ilişkilerde sorun yaşadığını belirten Erdoğan, esnafın engellilere karşı daha duyarlı davranması gerektiğini vurguladı. 

Haber: Adil Harmancı

 


Eratilla'dan 'yaşanmış hikayeler'; Gönül KumbarasıÖnceki Haber

Eratilla'dan 'yaşanmış hikayeler'; Gönül...

Valiler kararnamesi: Soylu’ya yakın bazı isimler merkeze çekildiSonraki Haber

Valiler kararnamesi: Soylu’ya yakın bazı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar