Fadile Kayar: Beni delilerin arasından çıkarın

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fadile Kayar: Beni delilerin arasından çıkarın
Abone ol
Eşi tarafından dışlandığı için uzun süre Van’da sokakta yaşamak zorunda kalan ve yıllarca insanlar tarafından ‘deli’ diye dışlanan Fadile Kayar, Erek Meydanı’nda bir panoya asılan fotoğrafının buradan sökülmesini istiyor. Kayar, kentin ‘deli’ diye anılan bazı isimlerin fotoğraflarının da aynı panoda kendi fotoğrafıyla birlikte yer aldığını belirterek, “Bunu her kim yapmışsa resmimi oradan kaldırsın. Beni deli diye tanıtıyorlar, rencide ediyorlar, ben deli değilim, sökmezlerse davacı olacağım” dedi.

VANMED (VAN) - Hayatı kitaplara da konu olan ve çevresi tarafından ‘Fedile’ diye çağrılan Fadile Kayar, geçirdiği iki trafik kazası nedeniyle yatalak durumda. Yaşamı hakkında basında yer alan haberler ve çıkan kitap ardından daha bir ilgi ve saygı gören 82 yaşındaki Kayar’ın ziyaretçisi eksik olmuyor. Komşular ve daha önce ‘deli’ diye kendisine taş atan çocuklar şimdi Kayar’ı ziyaret ederek hal hatır soruyor.

 

Panodaki fotoğrafa tepkisi var

 

Fadile Kayar’ın en rahatsız olduğu söz ise kendisine ‘deli’ denmesi ve deli muamelesi yapılması. Erek Meydanı’nda İpekyolu Belediyesi tarafından yağlı boya ile panoya işlenen resmi de onun bu kızgınlığını artıran unsur oldu.

Kayar’ın resmi söz konusu panoda, yine kentte ‘deli’ diye anılan bazı kişilerin resimleriyle bir arada bulunuyor. Kayar da bu duruma tepkili.

“Dava açacağım”

 

Panoya çizilen resminin buradan silinmesini isteyen Fadile Kayar, şunları söyledi:

“Niye ben deli miyim, resmimi delilerin arasına asmışlar? Beni o delilerin arasından çabuk çıkarın. Bunu her kim yapmışsa resmimi oradan kaldırsın. Beni deli diye tanıtıyorlar, rencide ediyorlar, ben deli değilim, sökmezlerse davacı olacağım”

 

Haber: Adil Harmancı

 

 

 


Suriye sınırında 5 uyuşturucu kaçakçısı öldürüldüÖnceki Haber

Suriye sınırında 5 uyuşturucu kaçakçısı...

THY 5 bin kişi işe alacakSonraki Haber

THY 5 bin kişi işe alacak

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar