Erdoğan Van'da konuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan Van'da konuştu
Abone ol
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Van'da Beşyol Meydanı'nda düzenlediği mitingde toplanan kitleye hitap etti.

VANMED (VAN) - Konuşmasını daha çok CHP eleştirisine ayıran ve kendi dönemlerinde Van için yapılan çalışmaları video aracılığıyla kitleyle paylaşan Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Ülkemizde tek parti faşizmi döneminin acılarını bilmeyen, yaşamayan, dinlemeyen yoktur. Yeniden bu zihniyeti diriltmek için var gücüyle çalışan CHP'yi ve adayını getirip sizlere dayattılar. Sizlerin kapınızın önünden geçilmeyeceğiniz isimleri iradenize ipotek koyarak meclise taşıdılar. Hatta Cumhurbaşkanı yapmak istediler. Van'ı da bu oyuna alet ettiler.  

Şu ilçe senin, bu belediye meclis üyesi benim hesabı yaptılar. Kazanmak için değil, kaybettirmek için çalış mantığını devreye soktular. Kurdukları bu çarpık oyunlar aklıyla milletle alay ettiler.  

Milletimizi parçalamak, ülkemizi bölmek için sürekli uğraştılar. Karşımızdaki muhalefetin hiçbiri kendisi değildir. CHP dediğiniz CHP değildir. Herkes kendi ihtirasının peşindedir. Öte yandan, DEM dediğiniz parti de kimin iradesi kimin elinde belli değil."


Irak, PKK’nin faaliyetlerini yasakladı: Karar ne anlama geliyor, ortak mücadele nasıl yapılacak?Önceki Haber

Irak, PKK’nin faaliyetlerini yasakladı:...

Van'da vatandaşlar Newroz’a davet edildiSonraki Haber

Van'da vatandaşlar Newroz’a davet edildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar