Elazığ'da 3 kadın öldürüldü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ'da 3 kadın öldürüldü
Abone ol
Elazığ'da bir günde 3 kadın yakınları tarafından öldürüldü.

Vanmed Haber Merkezi – Elazığ’da bir gün içerisinde Hüsniye Keskinbaş, Vahide Duran ve Bahar Torun adlı kadınlar öldürüldü.

41 yaşındaki Nadir Üstün adlı kişi tartıştığı 29 yaşındaki Hüsniye Keskinbaş'ı öldürdükten sonra cansız bedeni çöp toplama merkezinin yakınına attı. Kamera görüntülerinden belirlenen Üstün ile yardım ettiği öne sürülen Ö.D. yakalandı. Üstün, tutuklandı.

Ö.D.'nin aracında yapılan aramada suç aletleri bulundu. Üstün, sorgusunda cinayeti itiraf etti.

Diğer iki olay ise Doğukent Mahallesi'nde gerçekleşti. Yaşar U. ve Yasemin U. arasında oğullarının düğününde çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

Kavgada, Yaşar U. eşine ve kızına ateşli silahla saldırdı. 112 Acil Sağlık ekiplerince Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan anne Yasemin U. müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil, olaydan sonra kaçtı.

Vahide Duran adlı kadın ise kardeşi M.K. tarafından katledildi.

Edinilen bilgiye göre, sağlık personeli olduğu öğrenilen Vahide Duran ile kardeşi M.K. arasında evin içerisinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle M.K. eline aldığı bıçakla ablasını yaraladı. Bağırma seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı Vahide Duran, olay yerinde yapılan ilk müdahalelerin ardından ambulansla Fethi Sekin Şehir Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden Vahide Duran’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Saldırgan gözaltına alındı.

(Foto: Ajanslar)


Van’da ‘KHK’ açıklamasıÖnceki Haber

Van’da ‘KHK’ açıklaması

EYT düzenlemesi: Kadınlara 20, erkeklere 25 yıl koşuluSonraki Haber

EYT düzenlemesi: Kadınlara 20, erkeklere...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar