DEM Parti'nin Van'da seçim çalışmaları sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEM Parti'nin Van'da seçim çalışmaları sürüyor
Abone ol
DEM Parti Van Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları ve milletvekilleri, 31 Mart yerel seçimlerine yönelik çalışmalarını farklı bölgelerde sürdürdü.

VANMED (VAN) - DEM Parti Van Büyükşehir Belediye Eşbaşkan adayı Abdullah Zeydan, Milletvekili Zülküf Uçar ile İpekyolu ilçe yöneticileri Sanat Sokağı'nda ve Cumhuriyet Caddesi'nde bulunan esnafı ziyaret etti.

Eşbaşkan adayı Zeydan, esnafla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Zeydan, "Belediyelerimizi kayyum yönetimlerinden kurtarıp halka teslim edeceğiz. AKP'li kayyumların zaten kentimize bir hizmeti olamaz. Bu kentteki insanları önemsemiş olsalardı önce onların iradesine saygı duyup kayyum atamazlardı" dedi.

İl Eşbaşkanı Gülşen Kurt, ilçe eşbaşkanları ile milletvekili Mahmut Dindar da Saray ilçesinde Örenburç ve Setmans köylerini ziyaret etti. Yerel seçimlerde destek çağrısında bulundu. DEM Partililer, ardından da Kapıköy sınır kapısındaki esnafı ve yolcuları ziyaret etti.

 Milletvekili Gülcan Kaçmaz Sayyiğit ile Belediye Eşbaşkan adayları Harun Okay ve Cihan Tuci ise Muradiye işçesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi ve destek istedi. 


VBB Başkan adayı Özay İlhan: Kayyım kredi çekerek borcunu ödüyorÖnceki Haber

VBB Başkan adayı Özay İlhan: Kayyım kred...

Batman Kurumlar Koordinasyonu: Mehdi Öztüzün adayımız değildirSonraki Haber

Batman Kurumlar Koordinasyonu: Mehdi Özt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar