Davutoğlu’ndan Turgut ailesine başsağlığı telefonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Davutoğlu’ndan Turgut ailesine başsağlığı telefonu
Abone ol
​​​​​​​Gelecek Partisi Genel Başkanı eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Van’ın Çatak ilçesinde helikopterden atıldığı iddia edilen ve tedavi gördüğü hastanede önceki gün hayatını kaybeden Servet Turgut’un yakınlarını telefonla arayarak başsağlığı dileğinde bulundu.

Gelecek Partisi Van İl Başkanı Abdulhekim Karabıyık, Genel Başkan Davutoğlu’nun yaptığı telefon görüşmesini sosyal medya hesabı üzerinden yayınladı.

Servet Turgut’un ağabeyiyle görüşen Davutoğlu, şunları söyledi:

“Her şeyden önce en aziz olan insan canıdır. Hukukta esas olan insanın hayatını, inancını, nefsini malını korumaktır. Dolayısıyla birileri suç işlemişse o suçlular cezalandırılır, yoksa masum insanlara dönük olarak bir yanlış yapıldığı zaman Allah’ın emaneti olan o cana ihanet olur. Biz her zaman hakkın, hakikatin yanındayız. Servet beye Allah rahmet eylesin. Hatasının olmadığı yönünde bizde de bilgiler mevcut. Sizin hiçbir örgütün, partinin arka bahçesi olmadığınızı biliyoruz. Bütün aileye, bütün akrabalara selamlarımızı iletin. Bu ülkede yaşayan bütün vatandaşlarımızın canı, hukuku eşittir. Hepsini korumakta kararlıyız. Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun”

 


Sağlık Bakanlığı: Koronavirüsten 59 kişi öldüÖnceki Haber

Sağlık Bakanlığı: Koronavirüsten 59 kişi...

Trump'ın kaldığı hastanenin önünde şüpheli çantaSonraki Haber

Trump'ın kaldığı hastanenin önünde şüphe...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar