Başak Demirtaş'tan sonra Canan Kaftancıoğlu'na da 'yeşil top'lu hesaptan cinsiyetçi saldırı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başak Demirtaş'tan sonra Canan Kaftancıoğlu'na da 'yeşil top'lu hesaptan cinsiyetçi saldırı!
Abone ol
Başak Demirtaş'tan sonra Canan Kaftancıoğlu'na da 'yeşil top'lu hesaptan cinsiyetçi saldırı! haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Başak Demirtaş’a cinsiyetçi saldırıda bulunulmasının ardından olaya tepki gösteren CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da, Büro Memur-Sen İstanbul Maliye Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Yağcı, cinsiyetçi saldırıda bulundu.

Büro Memur-Sen İstanbul Maliye Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Yağcı kendisine ait sosyal medya hesabından CHP'li Kaftancıoğlu’na karşı cinsiyetçi ifadeler kullandı.

Canan Kaftancıoğlu kendisine ait resmi sosyal medya hesabından “Kadın dayanışması adına özellikle AKP’li kadınları Başak Demirtaş’a destek vermeye, savcıları ve hakimleri de görevlerini yapmaya davet ediyorum... Troll diyoruz ciddiye almıyoruz diyoruz ama bu kadar da bayağılaşmasanız keşke:” demişti.

Büro Memur-Sen İstanbul Maliye Şubesi Başkan Yardımcısı Ahmet Yağcı ise bu yorumun altına, ”Canan ben senden daha azgınını görmedim” şeklide yorum yaptı.

Yağcı, ‘yeşil noktalı’ hesabından yaptığı paylaşım sonrası birçok tepki aldı ve hesabındaki noktayı kaldırarak profilini gizledi. CHP İstanbul Hukuk Komisyonu ise bir diğer cinsiyet tweet sonrası suç duyurusunda bulundu.

Komisyonun Twitter hesabından yapılan paylaşımda, “İl Hukuk Komisyonu olarak Vedat Muti isimli kendini bilmez şahsın, Başak Demirtaş’la birlikte İl Başkanımız Dr. Canan Kaftancıoğlu ile ilgili cinsiyetçi küfürlü paylaşımları nedeniyle de savcılığa suç duyurusunda bulunduğumuz gibi Ahmet Yağcı hakkında da suç duyurusunda bulunduk” ifadeleri yer aldı.

Twitter foto 1Twitter foto 2

Kaynak: T24


Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bulunan kişi tutukladıÖnceki Haber

Başak Demirtaş'a cinsiyetçi saldırıda bu...

Gazeteci Arif Aslan tutuklandıSonraki Haber

Gazeteci Arif Aslan tutuklandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar