Başak Demirtaş'tan Esra Albayrak'a destek paylaşımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başak Demirtaş'tan Esra Albayrak'a destek paylaşımı
Abone ol
Başak Demirtaş'tan Esra Albayrak'a destek paylaşımı haberine ait detaylar

Haber Merkezi - Halkların Demokratik Partisi (HDP) eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın eşi Esra Albayrak’a yönelik çirkin ifadelere tepki gösterdi.

Başak Demirtaş, dördüncü çocuğunu dünyaya getirmesinin ardından bir Twitter kullanıcısının hakkında çirkin ifadeler kullandığı Esra Albayrak’a destek paylaşımında bulundu.

Demirtaş, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “Esra Albayrak'a yönelik çirkin ifadeler sarf edilmesini kınıyorum. Kadınlara yönelik bu saldırganlığa karşı hep birlikte mücadele etmeliyiz” dedi.

Esra Albayrak’In yeni çocuğunun doğumunu tebrik eden Demirtaş, “Allah analı babalı büyütsün. Demokrasinin ve barışın olduğu bir ülkede yaşasın” ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/Basak__Demirtas/status/1278012559585656833

Twitter'da @slumdogpoor adlı kullanıcı, “Hani karısı kovmuştu evden, bu çocuk kimden peki?” paylaşımında bulunmuştu. Paylaşımın ardından sosyal medyada bir çok kesim ve kadın örgütleri mesaja tepki gösteren açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kızı Esra Albayrak ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın dördüncü çocuklarının doğum haberine sosyal medyadan hakaret içerikli yorum yapmakla suçlanan Twitter kullanıcısı dün Mersin’de gözaltına alındı.


İçişleri Bakanı: Van Gölü’nde batan teknede 60 göçmen olduğu değerlendiriliyorÖnceki Haber

İçişleri Bakanı: Van Gölü’nde batan tekn...

Van'daki su terfi merkezlerinde incelemeSonraki Haber

Van'daki su terfi merkezlerinde inceleme

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar