Arvas: Kayyum olarak atanmak istemiyorum

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Arvas: Kayyum olarak atanmak istemiyorum
Abone ol
AK Parti Van Büyükşehir Belediye (VBB) Başkan Adayı Abdulahat Arvas, seçimden birinci parti çıkmak istediklerini belirterek, " Milletin teveccühü ile seçilmek istiyorum. Eğer kazanırsak ricacı değil icracı olacağız." dedi. Bir gazetecinin sorusu üzerine de kayyum olarak atanmak istemediğini söyledi.

VANMED (VAN) - AK Paprti VBB Başkan adayı Abdulahat Arvas, Elitte World Otel'de düzenlenen toplantıda basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Toplantıya, AK Parti Van İl Başkanı Emre Güray, Başkan Yardımcısı Abdullah Çalım, İl Kadın Kolları Başkanı Havva Duran, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Çalağan ile SKM Başkanı Abdulsamet Göl de katıldı.

Toplantıda konuşan Arvas, milletvekilliği döneminde Van için yaptığı çalışmaları ve yapılan yatırımları anlattı. 

Belediye başkanı olarak seçilmesi durumunda Van için önemli projeler hayata geçireceklerini belirten Arvas, "Birçok sorunumuz var. Kenti beraber yöneteceğiz. Sorunları tespit edip istişareyle çözüme kavuşturacağız. Eser ve hizmet siyaseti yapacağız. Projelere mimar olacağız. Kazanmak istiyorum. Milletin teveccühü ile seçilmek istiyorum. Partimize, milletimize layık olmaya çalışıyorum. Kazanacağıma inanıyorum. Artık halk bıktı. Halk şehrin gelişmesini istiyor. Şehir gelişmezse kimse kazanamaz. Otogar, çevreyolu, sebze hali belediyenin işi. Eğer kazanırsak ricacı değil icracı olacağız. Şehirlerimize sahip çıkacağız." diye konuştu.

Arvas, daha sonra gazetecilerin sorularını cevaplandırdı.

Bir gazetecinin, DEM Parti'nin kazanması durumunda belediyeye yine kayyum atanabileceği ihtimaline binaen sorduğu, "İkinci sıradaki partinin adayı kayyum olarak atanacak iddiaları hakkında ne söylemek istersiniz?" şeklindeki soruyu cevaplandıran Arvas, "Ben kayyum olarak atanmak istemiyorum, seçimi kazanmak istiyorum" dedi. 

 


Amedspor liderliğe yükseldiÖnceki Haber

Amedspor liderliğe yükseldi

Evrenin bilinen en parlak cismi sona doğru sürükleniyorSonraki Haber

Evrenin bilinen en parlak cismi sona doğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar