Aktivistlerden fidanlı teşekkür

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Aktivistlerden fidanlı teşekkür
Abone ol
Van Gölü’ne dikkat çekmek ve koruma kanunun çıkmasına etkide bulunmak için Van’dan Ankara’ya bisikletli etkinlik düzenleyen Vangölü Aktivistleri Derneği yöneticileri, Van’da kendilerine destek veren kurumları ve iş insanlarını ziyaret ederek teşekkür etti.

Vangölü Aktivistleri Derneği’ne üye bir grup aktivist ve çevreci, Van Gölü’ne dikkat çekmek ve koruma kanunu çıkması yönünde görüşmelerde bulunmak amacıyla 9 Eylül günü Van’dan Ankara’ya bisiklet etkinliği düzenlemişti.

 

ANKARA’DAKİ ETKİNLİKLER

 

1200 kilometrelik yolu 11 günde tamamlayan aktivistler, giydikleri ‘Van Gölü Kirlenmesin Mavi Kalsın’ yazılı tişörtlerle Ankara’da 3 gün boyunca caddelerde bisikletle dolaşarak duyarlılık oluşturmaya çalıştı.
Aktivistler, 3 günlük süre içinde aralarında Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan’ın da bulunduğu birçok yetkiliyi ziyaret ederek destek talebinde bulundu.

 

TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel ile Başkan Yardımcısı Serkan Seyyahoğlu, Van’dan Ankara’ya başlattıkları etkinlik için Van’da kendilerine destek veren kurumları ve iş inanlarını ziyaret etti.
Özel ve Seyyahoğlu, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Van Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Takva, Van Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Naif Süer, Best Van Tur yetkilileri, iş insanları Zahir Kandaşoğlu, Mevlüt Seyyahoğlu, Necdet Alıcı’yı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

 

FİDANLI TEŞEKKÜR

 

Vangölü Aktivistleri Derneği Başkanı Erdoğan Özel, Van’daki kurumları ve iş insanlarını Ankara’daki Van Gölü ile ilgili temaslar hakkında bilgilendirmek ve teşekkür etmek amacıyla ziyaret ettiklerini söyledi.
Özel, ziyaretlerde yeşilin ve çevrenin korunması adına 10 adet de fidan takdim ettiklerini kaydetti. Adil Harmancı Prestij
 


Aston Villa Liverpool'a acımadı: 7-2Önceki Haber

Aston Villa Liverpool'a acımadı: 7-2

Van'da 3-4 Ekim günü vefat edenlerSonraki Haber

Van'da 3-4 Ekim günü vefat edenler

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar